Simona Ventura ve evlat edinen kızına mesaj: “Bir zafer”

Actinopteri

New member
Simona Ventura gururlu anne. Sunucu, lise sınavlarını bitiren Instagram'daki Caterina Diplomasını kutluyor. “Caterina olgunsın. Sizinle ve bazı zorluklar olmadan yapmadığınız yoldan gurur duyuyorum (doğru olduğu gibi) ama sonunda bir zaferdi. Simona Ventura'nın Instagram'a yerleştirdiği, kızı ve kocası Giovanni Terzi ile sismiye sonrası fotoğrafları yayınladığı mesajı.

“2006'da bir kızı evlat edindim, şimdi kızım. Neredeyse 19 yaşında, hayatımda aldığım en büyük hediyelerden biri. O benim kızım, annesiyim,” dedi Simona Ventura yakın zamanda Mario Adinolfi ile ailenin teması üzerine bir karşılaştırma sırasında. Simona Ventura'nın Stefano Bettarini ile düğünden doğan Niccolò ve Giacomo başka 2 çocuğu var.

Muhtar

Global Mod
Global Mod
Simona Ventura gururlu anne. Sunucu, lise sınavlarını bitiren Instagram'daki Caterina Diplomasını kutluyor. "Caterina olgunsın. Sizinle ve bazı zorluklar
Selam bu konuyu okuyanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Actinopteri

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz

Berk

New member
Simona Ventura gururlu anne. Sunucu, lise sınavlarını bitiren Instagram'daki Caterina Diplomasını kutluyor. "Caterina olgunsın. Sizinle ve bazı zorluklar
Selam deneyenlere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Muhtar' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Actinopteri İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Muhtar, merak ettiriyor

Defne

New member
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Actinopteri

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Berk' Alıntı:
Selam deneyenlere Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Bu
Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Berk

Efe

New member
@Actinopteri, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Berk' Alıntı:
Selam deneyenlere Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Bu
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Berk, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Beyza

New member
Herkese merhaba

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Actinopteri

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Actinopteri

Berk' Alıntı:
Belki haklısın @Berk, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Sevinc

New member

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Actinopteri

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Muhtar' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Actinopteri İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Muhtar, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Lena

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışma sevenlere

@Actinopteri okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Defne' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Actinopteri Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Senin
Farklı düşündüğüm çok yer var @Defne, o yüzden tamamen katılamıyorum