Actinopteri
New member
Simona Ventura gururlu anne. Sunucu, lise sınavlarını bitiren Instagram'daki Caterina Diplomasını kutluyor. “Caterina olgunsın. Sizinle ve bazı zorluklar olmadan yapmadığınız yoldan gurur duyuyorum (doğru olduğu gibi) ama sonunda bir zaferdi. Simona Ventura'nın Instagram'a yerleştirdiği, kızı ve kocası Giovanni Terzi ile sismiye sonrası fotoğrafları yayınladığı mesajı.
“2006'da bir kızı evlat edindim, şimdi kızım. Neredeyse 19 yaşında, hayatımda aldığım en büyük hediyelerden biri. O benim kızım, annesiyim,” dedi Simona Ventura yakın zamanda Mario Adinolfi ile ailenin teması üzerine bir karşılaştırma sırasında. Simona Ventura'nın Stefano Bettarini ile düğünden doğan Niccolò ve Giacomo başka 2 çocuğu var.
“2006'da bir kızı evlat edindim, şimdi kızım. Neredeyse 19 yaşında, hayatımda aldığım en büyük hediyelerden biri. O benim kızım, annesiyim,” dedi Simona Ventura yakın zamanda Mario Adinolfi ile ailenin teması üzerine bir karşılaştırma sırasında. Simona Ventura'nın Stefano Bettarini ile düğünden doğan Niccolò ve Giacomo başka 2 çocuğu var.