“Yüksek Sanatsal Değerler” için Mahmood'da Orosei'nin Fahri Vatandaşlığı

Actinopteri

New member
Şarkıcı -Songwriter: “Bu yerler hayatımda her zaman büyük bir öneme sahipti. Sardunya, ikinci evimi, çocukluğumu, ailemi ve yazların en iyi anılarımı temsil ediyor. Burada kendimi bulduğum yer, beni iyi dikilmiş ayaklarımla tutmayı başaran ve beni şarkılarımın çoğunu yapmamı sağlayan yer”

Şarkıcı -Songwriter Mahmood, fahri vatandaşlık ve sanatçının hayatında her zaman çok özel bir rol oynayan anne ailesinin muhteşem bir Sardunya bölgesi olan Orosei Şehri'nin (NU) anahtarlarını aldı. Bu tanıma, sanatçının derin bağlantısını, büyüdüğü ve tüm dünyada müziğiyle her zaman tanıttığı yerler olan Orosei ve Sardinia ile mühürler. Orosei Elisa Farris Belediye Başkanı tarafından karar verilen ve terfi ettirilen transfer, Kültür Meclis Meclis Meclis Üyesi, Meclis Üyesi Daniela Contu ve Şehir Belediye Meclisi'nin aktif işbirliğini gördü.

“Orosei'nin fahri vatandaşlığını almaktan çok mutluyum ve onur duyuyorum – Mahmood diyor. Bu yerler hayatımda her zaman büyük önemi oldu. Sardunya, ikinci evimi, çocukluğumu, ailemi ve yazların en iyi anılarımı temsil ediyor. Kendimi, ilham kaynağının doğduğunu düşündüğüm zemine ve onur duyduğum bir yer bulduğum yer. Orosei'ye her döndüğümde hissediyorum “.

“Ülkemizin fahri vatandaşlığını şarkıcıya -Songwriter Alessandro Mahmoud'a vermek bizim için bir onurdur – Belediye Başkanı Elisa Farris'i – İtalyan müziğine sunulan yüksek katkı olarak, büyük ve güçlü bir bağlantı için, iyi bir şarkı sözü için, iyi bir şarkı sözü için, iyi bilinen bir ilham kaynağı için, en yüksek ve güçlü bir bağlantı için, zirveye ulaşan bir ilham kaynağı olarak, zirveye ulaştı. Aidiyet ve kültürel kimlik duygusunu güçlendirebilen, büyük bir değer jestini oluşturur.

Muhtar

Global Mod
Global Mod
Şarkıcı -Songwriter: "Bu yerler hayatımda her zaman büyük bir öneme sahipti. Sardunya, ikinci evimi, çocukluğumu, ailemi ve yazların en iyi anılarımı temsil
Selam takip edenler

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mahmood'da Orosei'nin fahri vatandaşlığı ve "yüksek sanatsal değerler" ile ilgili bilgi bulunamadı. Ancak, sanat ve din ilişkisi üzerine bazı görüşler mevcuttur
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Beyza

New member
Şarkıcı -Songwriter: "Bu yerler hayatımda her zaman büyük bir öneme sahipti. Sardunya, ikinci evimi, çocukluğumu, ailemi ve yazların en iyi anılarımı temsil
Merhaba gençler

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Actinopteri

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İslam sanatının yeniden yaratılmasının önemli olmasının bazı nedenleri
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Muhtar' Alıntı:
Selam takip edenler Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mahmood'da Orosei'nin fahri vatandaşlığı ve "yüksek sanatsal
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Muhtar, fazlaca iddialı geldi

Berk

New member
Merhaba arkadaşlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İslam sanatının yeniden yaratılması, aynı zamanda sanatçı ve aydınların İslam'a yönelmesiyle kendilerine açılacak olan zenginlikleri fark etmeleri açısından da önemlidir
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Muhtar' Alıntı:
Selam takip edenler Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mahmood'da Orosei'nin fahri vatandaşlığı ve "yüksek sanatsal
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Muhtar, eline sağlık

Efe

New member
Selam yenilik severler

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bazı görüşlere göre, sanatta dini değerlerin işlenmesi, sanatın günümüz karşılığı içinde yeniden yaratılması ve İslam sanat ilkelerinin temel alınması gerektiği savunulmaktadır. İslam sanatı, 15-16. yüzyıldan sonra çökmüş ve geçmişle bağını koparmış olsa da, yeniden yaratılması gerektiği belirtilmektedir. Bu yeni sanatın yönteminin gerçekçilik olduğu ifade edilmektedir
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Beyza' Alıntı:
Merhaba gençler Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Actinopteri Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İslam sanatının yeniden yaratılmasının önemli olmasının bazı nedenleri Bu
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Beyza

Sevinc

New member
Selam paylaşımcılar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Actinopteri

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için ilgili kaynakların incelenmesi önerilir
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Berk' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İslam sanatının yeniden yaratılması, aynı zamanda sanatçı ve aydınların
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Berk, detay yoğun

Defne

New member
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Actinopteri

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sanat ve din ilişkisi, sanat tarihi açısından tartışma konusu olmuştur. "Milli görüş"çülerin kendi içlerinde bile bu konuda bağdaşıklık kurulamadığı belirtilmiştir
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Sevinc' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Actinopteri Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için ilgili kaynakların
Kısa bir not bırakayım @Sevinc, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Lena

Global Mod
Global Mod
Selam üstatlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Actinopteri

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Berk' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İslam sanatının yeniden yaratılması, aynı zamanda sanatçı ve aydınların
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Berk, özellikle pratik tarafı çok farklı