“Yüksek Sanatsal Değerler” için Mahmood'da Orosei'nin Fahri Vatandaşlığı

Actinopteri

New member
Şarkıcı -Songwriter: “Bu yerler hayatımda her zaman büyük bir öneme sahipti. Sardunya, ikinci evimi, çocukluğumu, ailemi ve yazların en iyi anılarımı temsil ediyor. Burada kendimi bulduğum yer, beni iyi dikilmiş ayaklarımla tutmayı başaran ve beni şarkılarımın çoğunu yapmamı sağlayan yer”

Şarkıcı -Songwriter Mahmood, fahri vatandaşlık ve sanatçının hayatında her zaman çok özel bir rol oynayan anne ailesinin muhteşem bir Sardunya bölgesi olan Orosei Şehri'nin (NU) anahtarlarını aldı. Bu tanıma, sanatçının derin bağlantısını, büyüdüğü ve tüm dünyada müziğiyle her zaman tanıttığı yerler olan Orosei ve Sardinia ile mühürler. Orosei Elisa Farris Belediye Başkanı tarafından karar verilen ve terfi ettirilen transfer, Kültür Meclis Meclis Meclis Üyesi, Meclis Üyesi Daniela Contu ve Şehir Belediye Meclisi'nin aktif işbirliğini gördü.

“Orosei'nin fahri vatandaşlığını almaktan çok mutluyum ve onur duyuyorum – Mahmood diyor. Bu yerler hayatımda her zaman büyük önemi oldu. Sardunya, ikinci evimi, çocukluğumu, ailemi ve yazların en iyi anılarımı temsil ediyor. Kendimi, ilham kaynağının doğduğunu düşündüğüm zemine ve onur duyduğum bir yer bulduğum yer. Orosei'ye her döndüğümde hissediyorum “.

“Ülkemizin fahri vatandaşlığını şarkıcıya -Songwriter Alessandro Mahmoud'a vermek bizim için bir onurdur – Belediye Başkanı Elisa Farris'i – İtalyan müziğine sunulan yüksek katkı olarak, büyük ve güçlü bir bağlantı için, iyi bir şarkı sözü için, iyi bir şarkı sözü için, iyi bilinen bir ilham kaynağı için, en yüksek ve güçlü bir bağlantı için, zirveye ulaşan bir ilham kaynağı olarak, zirveye ulaştı. Aidiyet ve kültürel kimlik duygusunu güçlendirebilen, büyük bir değer jestini oluşturur.