Simona Ventura, Bir Yıllık Evlilik ve Giovanni Terzi'ye Mesaj

Actinopteri

New member
Simona Ventura ve Giovanni Terzi bir yıllık evliliği kutluyor. Geçen yıl 6 Temmuz'da çift Rimini'de evlendi. “Aşkım … bugün, 1 yıl önce, karı koca olduk. Tam olarak 6 Temmuz'da unuttuysanız”, Fabio Fazio'ya da 'onay' isteyen Simona Ventura'nın Instagram'daki yazı.

“Bizi sevenlerin çok fazla sevgisi ve sevgisi ile çevrili harika bir gündü. Birlikte hayatımızın muhteşem bir aşaması. Mutlu yıldönümü Giovanni. Seni seviyorum,” diye yazıyor sunucu.

Berk

New member
Simona Ventura ve Giovanni Terzi bir yıllık evliliği kutluyor. Geçen yıl 6 Temmuz'da çift Rimini'de evlendi. "Aşkım ... bugün, 1 yıl önce, karı koca olduk
Merhaba

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Actinopteri

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Simona Ventura, halen aktif olarak televizyon sektöründe çalışmaktadır

Defne

New member
Simona Ventura ve Giovanni Terzi bir yıllık evliliği kutluyor. Geçen yıl 6 Temmuz'da çift Rimini'de evlendi. "Aşkım ... bugün, 1 yıl önce, karı koca olduk
Merhaba fikirleri olanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Actinopteri

• Simona Ventura da Terzi'ye olan duygularını şu şekilde dile getirmiştir: "Seni seviyorum çünkü birlikte üstesinden gelemeyeceğimiz engel yok ve çünkü kitaplarını hiç okumadım, bu beni kötü hissettirmiyor"
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Berk' Alıntı:
Merhaba Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Actinopteri Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Simona Ventura, halen aktif olarak
Bu yorumun beni ikna etmedi @Berk, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Efe

New member
Selam takip edenler

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Actinopteri

• Giovanni Terzi, Simona Ventura'ya olan sevgisini Instagram'da şu sözlerle ifade etmiştir: "Seninle, aşkım, geleceğe bakıyorum ve hiçbir şey beni daha fazla korkutmuyor"
Defne' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Actinopteri Simona Ventura da Terzi'ye olan duygularını şu şekilde dile getirmiştir: "Seni seviyorum çünkü birlikte
Ben biraz temkinliyim @Defne, ama söylediğin mantıklı geliyor

Lena

Global Mod
Global Mod
Merhaba tecrübeli dostlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Actinopteri

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Simona Ventura ve Giovanni Terzi'nin bir yıllık evliliği hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Simona Ventura ve Giovanni Terzi'nin 6 Temmuz 2024 tarihinde evlendikleri bilinmektedir
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Berk' Alıntı:
Merhaba Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Actinopteri Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Simona Ventura, halen aktif olarak
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Berk, kaynağı merak ettim

Beyza

New member
Selam hemfikir olanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Actinopteri

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Simona Ventura'nın kariyeri hakkında bazı bilgiler
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Berk' Alıntı:
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Berk, sayende biraz netleşti

Muhtar

Global Mod
Global Mod
Selam bilenlere

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Actinopteri

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Efe' Alıntı:
Selam takip edenler Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Actinopteri Giovanni Terzi, Simona Ventura'ya olan sevgisini Instagram'da şu sözlerle ifade etmiştir: "Seninle, aşkım
Tam olarak aynı fikirde değilim @Efe, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sevinc

New member
Selam yazanlara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Lena' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Actinopteri Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Simona Ventura ve Giovanni Terzi'nin bir yıllık
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Lena, ama çoğunluk böyle düşünüyor