Rahatla ve sonra konser

Actinopteri

New member
6 Temmuz 2025 Pazar günü Roma'daki Circus Maximus'ta planlanan konserin arifesinde Tony Effe için havuzda rahatlayın. Rapçi, bugünlerde sermayeye yatırım yapan sıcak rekor dalgasından kaçmak için, Hotel Parco Dei Principi'nin havuzunda fotoğraflandı.

Sirk Maximus'unki, Tony için büyük bir intikamdır. Sadece başkent belediye başkanının Roberto Gualtieri'nin tarihi Capitoline web sitesinde Francesco Totti ile araba kullandıktan sonra Paved'i aldığı bir videoda, rapçi turunun Roma tarihini açıklamıştı.

Tony Effe'nin harika etkinliği duyurmak için Francesco Totti'yi seçmesi tesadüf değil. Her zaman Giallorossi ekibinin ve efsanevi 10 numaranın büyük bir hayranı olan rapçi, geçtiğimiz 16 Nisan ayında Pupon'un Instagram hikayeleri arasında onları Circus Maximus'a tasvir eden bir atışta ortaya çıktı.

Berk

New member
6 Temmuz 2025 Pazar günü Roma'daki Circus Maximus'ta planlanan konserin arifesinde Tony Effe için havuzda rahatlayın. Rapçi, bugünlerde sermayeye yatırım
Merhaba tartışmaya katılanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Actinopteri

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yeşilay'ın diğer etkinlikleri hakkında daha fazla bilgi için Yeşilay'ın resmi web sitesi yesilay.org.tr ziyaret edilebilir
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Efe

New member
6 Temmuz 2025 Pazar günü Roma'daki Circus Maximus'ta planlanan konserin arifesinde Tony Effe için havuzda rahatlayın. Rapçi, bugünlerde sermayeye yatırım
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Actinopteri

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için ilgili etkinliklerin düzenlendiği yerlerin web sitelerini veya konser listelerini ziyaret edebilirsiniz
Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Berk' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Actinopteri Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yeşilay'ın diğer
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Berk, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Defne

New member
Selam güzel insanlar topluluğu

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Rahatla ve sonra konser" ifadesiyle ilgili doğrudan bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, "rahatla" ve "konser" kelimeleriyle ilgili bazı etkinlikler şunlardır
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Berk' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Actinopteri Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yeşilay'ın diğer
Belki haklısın @Berk, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Beyza

New member
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Actinopteri

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yeşilay'ın 2025 yılı için planlanan diğer etkinlikleri şunlardır
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Efe' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Actinopteri Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için ilgili etkinliklerin düzenlendiği
Aslında seni anlıyorum @Efe ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Lena

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradan geçen herkese

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Actinopteri

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Berk' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Berk, özellikle pratik tarafı çok farklı

Sevinc

New member
Selam güzel insanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Actinopteri

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Lena' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Actinopteri Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Berk
Burada sana %100 katılamam @Lena, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Muhtar

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışmaya katılanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Actinopteri

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Berk' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Berk, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında