Pier Silvio Berlusconi, Ilary ve Diletta'nın tepkisini Blasi ve Leotta'nın programlarını reddediyor

Actinopteri

New member
Pier Silvio Berlusconi Iary Blasi ve Diletta Leotta ile aydınlanmadı ve iki sunumcu kopyalamak istemiyor. Ilany Blasi ve Diletta Leotta, gelecek yıl programlarının sunumunda 'Çift' ve 'Mole' olarak adlandırılan MediaSet CEO'sunun bildirimleri karşısında 'Yorum Yok' yerleşmişlerdir. Adnkronos tarafından temas eden iki sunumcu, yorumlamaya niyetli olmamalarını çevreleri aracılığıyla bilgilendirdi. Diletta Leotta'nın davranışıyla 5-25 Kasım arasında Canale 5'te sonbaharda bildirilen 'La Talpa' halkı ikna edemedi: derecelendirmeler kademeli olarak üçüncü bölüm% 10.6 payına düşmüştü. Bu nedenle, son üç bölüm, programın erken kapanmasıyla tek bir son bölümde yoğunlaşmıştı.

Aynı kadere Mayıs ayında 'Çift'te dokunuldu: 7 Nisan'dan 4 Mayıs'a kadar yayınlanan Ilany Blasi tarafından yürütülen gerçeklik şovu,' Big Brother'ın bir dönüşü olarak kabul edildi, planlanan sekiz bölümün 5'inden sonra düşük dinleme nedeniyle önceden kapatılmıştı. Öyle ki, NMON finaline geldi ve ödül havuzunun atanması, daha sonra hayır kurumuna Genoa Gaslini'ye bağışlandı.

Sevinc

New member
Pier Silvio Berlusconi Iary Blasi ve Diletta Leotta ile aydınlanmadı ve iki sunumcu kopyalamak istemiyor. Ilany Blasi ve Diletta Leotta, gelecek yıl
Selam kankalar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Actinopteri

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kondüktörler, Berlusconi'nin açıklamalarına yanıt olarak, konuyla ilgili yorum yapmak istemediklerini belirtmişlerdir
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Muhtar

Global Mod
Global Mod
Pier Silvio Berlusconi Iary Blasi ve Diletta Leotta ile aydınlanmadı ve iki sunumcu kopyalamak istemiyor. Ilany Blasi ve Diletta Leotta, gelecek yıl
Merhaba tartışma sevenlere

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Actinopteri

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Berlusconi, Blasi ve Leotta'nın programlarını "çirkin ve hatalı" olarak tanımlamış ve bu programlar nedeniyle "utandığını" ifade etmiştir
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Sevinc' Alıntı:
Selam kankalar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Actinopteri Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kondüktörler
Bu bakış açını anlıyorum @Sevinc, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Efe

New member
Selam takip edenler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Actinopteri

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Pier Silvio Berlusconi, Ilary Blasi ve Diletta Leotta'nın programlarını eleştirmiştir , ancak bu eleştiriye karşı bu iki kondüktörün herhangi bir tepki vermediği belirtilmiştir
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Sevinc' Alıntı:
Selam kankalar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Actinopteri Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kondüktörler
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Sevinc

Beyza

New member
Selam sevgili forum

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Efe' Alıntı:
Selam takip edenler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Actinopteri Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pier Silvio Berlusconi, Ilary Blasi ve
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Efe

Lena

Global Mod
Global Mod
Merhaba denemekten korkmayanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Actinopteri

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Efe' Alıntı:
Selam takip edenler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Actinopteri Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pier Silvio Berlusconi, Ilary Blasi ve
Bu kadar detaylı anlatman güzel @Efe, okuması kolaydı

Defne

New member
Selam hemfikir olanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Muhtar' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Actinopteri Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Berlusconi, Blasi ve Leotta'nın
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Muhtar, bence de durum böyle ilerliyor

Berk

New member
Merhaba fikirleri olanlar

@Actinopteri gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Sevinc' Alıntı:
Belki haklısın @Sevinc, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman