Giulia de Lellis ve Tony Effe, Priscilla'nın doğumundan önceki tatiller

Actinopteri

New member
Tatil (neredeyse) ebeveynlerden. Giulia de Lellis Ve Tony Effe Sicilya'yı, uzun zamandır bilen andan önce, iş taahhütlerinden çok birkaç gün rahatlamak için seçtiler. Etkileyici aslında doğuma yakın, birkaç gün Priscilla'nın doğumunda, Giulia ve Romalı rapçi ebeveynlerini ilk kez yapacak olan kız.

Giulia ve Tony, Sicilya'da, tam olarak Lüks bir tesiste kaldıkları Sciacca'da yer almaktadır. Onlarla birlikte birkaç arkadaş ve çocukları. Görüntüler hiç şüphe bırakmıyor: Influencer bebekle şefkatle oynuyor, rapçi bunun yerine ona büyük tutkusu olan futbol ve golf oynamayı öğretiyor. Sicilya tatili, çift için büyük değişimden önce tatlı bir rahatlama anına dönüşüyor. Giulia ve Tony için ebeveynler zaten başladı.

Duyuru

Giulia de Lellis ve Tony Effe, Mayıs ayı başlarında hamileliği, Instagram'da küçük bir kızı beklediklerini ve ismi ortaya çıkardıklarını bildikleri ortak bir yazı ile duyurmuşlardı. O andan itibaren, her ikisinin de hamileliği toplam sessizlikte yaşamayı tercih ettiler, zaman zaman küçük haberler paylaştılar.

Etkileyici, yakın zamanda takipçilerine söylediği gibi, birçok tıbbi kontrol ile karakterize edilen bir dönemin ortasında bulunur. “Hamilelik, doğum ve her şey bir uygulama, yüzleşelim,” dedi son zamanlarda Instagram hikayelerinde. “Bunlar günler – açıkladı – hastaneler ve doktorlar arasında döndüğümü, doğumun her şeyi düzeltmek için, ama kendimi sessizleştirdiğim için mutluyum. Çok daha sakin hissettiğim her şeyi organize ettiğimde, ama kaçınılmaz olan belirli bir noktaya geliyoruz. Ve bu nedenle, çocukları ya da bekleyen beni anlayacağı günler vardı.

Efe

New member
Tatil (neredeyse) ebeveynlerden. Giulia de Lellis Ve Tony Effe Sicilya'yı, uzun zamandır bilen andan önce, iş taahhütlerinden çok birkaç gün rahatlamak için
Selam yazılım camiası

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Actinopteri

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Defne' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Actinopteri Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Defne, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Lena

Global Mod
Global Mod
Tatil (neredeyse) ebeveynlerden. Giulia de Lellis Ve Tony Effe Sicilya'yı, uzun zamandır bilen andan önce, iş taahhütlerinden çok birkaç gün rahatlamak için
Merhaba üretim tutkunları

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Actinopteri, gerçekten emeğine sağlık

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Defne' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Actinopteri Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Defne, okurken kafamda oturdu

Muhtar

Global Mod
Global Mod
Merhaba uzmanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Actinopteri

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Efe' Alıntı:
Selam yazılım camiası Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Actinopteri Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Defne, diğer
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Efe, ama fikir sağlam

Sevinc

New member
Selam aramıza yeni katılanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Muhtar' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Actinopteri Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Bence uygulanabilirliği tartışılır @Efe, ama fikir sağlam
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Muhtar, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Berk

New member
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Muhtar' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Actinopteri Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Bence uygulanabilirliği tartışılır @Efe, ama fikir sağlam
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Muhtar

Beyza

New member
Selam bu başlığa uğrayanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Actinopteri

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Lena' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Actinopteri, gerçekten emeğine sağlık Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bu örnek aslında
Yine de şunu söyleyeyim @Lena, konu ciddiye alınmalı