Giorgia, tatlı, ortağı Emanuel'e doğum günü için adadı

Actinopteri

New member
Emanuel bugün 46 yaşında dönüyor ve bu doğum gününü ailede geçiriyor. Eşliği için partneri için Giorgia Ona dilemeyi ve sevgisini sosyal medyada da göstermeyi seçti. “Zamanı biliyoruz, birlikte uçalım,” diye yazıyor şarkıcı -songwriter ve sonra şakalar, selfie'ye yayınlanan bir çift olarak atıfta bulunarak: “Dawn'da daha fazla fotoğraf”. İkisi 2004'ten beri bir çift oldu ve birlikte 2010 doğumlu bir oğlu Samuel var.

“Fly”, bugün Instagram'da bazı çekimleri paylaşan doğum günü çocuğu cevaplıyor. Frizbee ve nefes kesen manzaralar arasında, Giorgia'nın onu getirdiği bir video da ortaya çıkıyor Mumlu küçük bir pasta Omuzlarında televizyonda – Freddie Mercury ortaya çıkıyor.

En iyi koreograf ve dansçıya Paola Iezzi'den Lorella Cuccarini'ye ve ardından Elena Sofia Ricci, Paola Turci ve Laura Pausini'ye, “Mutlu yıllar arkadaşım. Lisse”.

Beyza

New member
Emanuel bugün 46 yaşında dönüyor ve bu doğum gününü ailede geçiriyor. Eşliği için partneri için Giorgia Ona dilemeyi ve sevgisini sosyal medyada da
Selam dostlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Actinopteri

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha sonra, 1995 yılında dağılan MSI'in yerini alan, muhafazakâr ve ulusalcı çizgideki Ulusal İttifak'ın (AN) öğrenci hareketine liderlik etmiştir
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Efe

New member
Emanuel bugün 46 yaşında dönüyor ve bu doğum gününü ailede geçiriyor. Eşliği için partneri için Giorgia Ona dilemeyi ve sevgisini sosyal medyada da
Selam fikir üreticileri

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Actinopteri

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2006 genel seçimlerinde, henüz 29 yaşındayken Ulusal İttifak listesinden İtalyan Meclisi'ne seçilmiştir
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Beyza' Alıntı:
Selam dostlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Actinopteri Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha sonra, 1995 yılında dağılan MSI'in
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Beyza, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Lena

Global Mod
Global Mod
Selam biraz göz atanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

• 2008 yılında, 31 yaşındayken, dördüncü Berlusconi hükûmetinde İtalya Gençlik Bakanı olarak atanmıştır
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Efe' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Actinopteri Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2006 genel seçimlerinde, henüz 29 yaşındayken
Düşüncene saygı duyuyorum @Efe fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Muhtar

Global Mod
Global Mod
@Actinopteri okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Giorgia'nın, ortağı Emanuel'e doğum günü için adadığı bir içerik bulunamadı. Ancak, Giorgia ve Emanuel Lo adlı kişilerle ilgili bazı bilgiler mevcut
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Lena' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet 2008 yılında, 31 yaşındayken, dördüncü Berlusconi hükûmetinde İtalya Gençlik Bakanı olarak atanmıştır Kafanı
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Lena

Berk

New member
Selam bilgi avcıları

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Actinopteri

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Giorgia Meloni'nin siyasi kariyeri, 15 yaşında neo-faşist İtalyan Sosyal Hareketi'nin (MSI) gençlik kollarına katılarak başlamıştır
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Muhtar' Alıntı:
@Actinopteri okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Giorgia'nın, ortağı Emanuel'e doğum günü için
Bu bakış açını anlıyorum @Muhtar, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sevinc

New member
Merhaba teknoloji meraklıları

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Actinopteri

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2012 yılında, AN'nin yasal halefi olan İtalya'nın Kardeşleri'nin (FdI) kurucuları arasında yer almış ve 2014 yılında partinin genel başkanı olmuştur
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Berk' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Actinopteri Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Giorgia Meloni'nin siyasi kariyeri, 15 yaşında neo-faşist İtalyan
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Berk, tartışmaya değer

Defne

New member
@Actinopteri okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1998 yılında ön seçimleri kazanarak Roma Eyaleti meclis üyeliğine seçilmiş ve 2002 yılına kadar bu görevi sürdürmüştür
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Efe' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Actinopteri Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2006 genel seçimlerinde, henüz 29 yaşındayken
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Efe, hoşuma gitti