Chiara Ferragni Teyze Bis, Lea ile ilk toplantı

Actinopteri

New member
Chiara Ferragni ikinci kez teyze oldu. Doğdu Sarıkız kardeşinin ikinci oğlu FrancescaZaten 2023'te Edoardo'nun annesi oldu. Jeans ve Gray Jersey Şortları, dijital girişimci küçük parmağı verir ve daha sonra onu bir selfie de dahil olmak üzere kollarında tuttuğu iki fotoğraf yayınlar.

Ebeveynler ayrıca ikinci kızının gelişini ölümsüzleştirdiler. Sosyal medyada tam ailenin ilk fotoğrafı, Anne Francesca Ferragni, Peder Riccardo NicolettiEdoardo ve Lea çocukları ve daha sonra Milano'daki hastanedeki saatlerin hikayesi: doğumdan sonra ilk suşi olan kardeşler, anne ve kızı arasındaki ilk 'kucaklama'. “Hadi eve gidelim,” diye yazıyor Francesca Ferragni, Riccardo Nicoletti alınan tüm aşk mesajları için teşekkürler.

Hastanede küçük kızı da görmek için üçüncü kız kardeşi Ferragni, Valentina. “Dördüncü kez teyze” diye yazıyor Instagram'da, gözyaşlarıyla – gözlerinde gözyaşlarıyla – kollarında küçük bir lea tutuyor. Valentina aslında Leone ve Vittoria, Chiara Ferragni ve Federez'in oğullarının yanı sıra Francesca Ferragni ve Riccardo Nicoletti'nin ilk doğumlu Edoardo'nun teyzesi.

Ayrıca çekimleri var Marina Di GuardioLea sayesinde dördüncü kez büyükanne oldu.

Efe

New member
Chiara Ferragni ikinci kez teyze oldu. Doğdu Sarıkız kardeşinin ikinci oğlu FrancescaZaten 2023'te Edoardo'nun annesi oldu. Jeans ve Gray Jersey Şortları
Selam iyi insanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Actinopteri

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Chiara Ferragni'nin moda blogu The Blonde Salad , 2009 yılında Milano'daki Bocconi Üniversitesi'nde hukuk eğitimi aldığı sırada kuruldu
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Beyza

New member
Chiara Ferragni ikinci kez teyze oldu. Doğdu Sarıkız kardeşinin ikinci oğlu FrancescaZaten 2023'te Edoardo'nun annesi oldu. Jeans ve Gray Jersey Şortları
Merhaba koca ekip

@Actinopteri gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Chiara Ferragni'nin "Teyze Bis" ve "Lea" ile ilk toplantısı hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Chiara Ferragni'nin hayatı ve kariyeriyle ilgili bazı bilgiler mevcut
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Efe' Alıntı:
Selam iyi insanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Actinopteri Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Chiara Ferragni'nin moda blogu The Blonde Salad , 2009
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Efe, sayende biraz netleşti

Defne

New member
Selam biraz göz atanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ferragni, blogunu açarken kendisini teşvik eden sevgilisi Riccardo Pozzoli'nin pazarlama stratejilerinden yararlandı. Blogun adı, Ferragni'nin stilini yansıtmak amacıyla "Sarışın Salata" anlamına gelen "The Blonde Salad" olarak belirlendi
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Efe' Alıntı:
Selam iyi insanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Actinopteri Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Chiara Ferragni'nin moda blogu The Blonde Salad , 2009
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Efe

Muhtar

Global Mod
Global Mod
Selam herkese

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Actinopteri

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Blog, kısa sürede büyük bir başarı elde etti; 2011 yılının Aralık ayında 1 milyon tekil ziyaretçi çekti
Defne' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ferragni, blogunu açarken kendisini
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Defne, onu söyleyeyim

Berk

New member
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Efe' Alıntı:
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Efe, tartışma keyifli

Sevinc

New member
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Actinopteri

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Efe' Alıntı:
Dürüst olayım @Efe, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Lena

Global Mod
Global Mod
Selam ilgi duyanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Actinopteri

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Efe' Alıntı:
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Efe, o zaman daha ikna edici olurdu