Case Garlasco ve Resinovich. Anastasia'nın annesi konuşuyor

Actinopteri

New member
Bu gece üç harika vaka, 2 Temmuz Çarşamba, 'Kim gördü?' Villa Pamphiliölümü Chiara Poggi ve durumla ilgili haberler Liliana reçineovich. O zaman her zaman olduğu gibi itirazlar, yardım talepleri ve zorluk çeken kişilerin raporları.

Randevu Rai 3'te saat 9.30'da.

Korkudan Villa Pamphili'ye başlar. 'Onu gören' konuşuyor Anastasia'nın annesiSadece bir yılın kızı ile birlikte parkta ölü bulundu: “Kızım bana belgeleriyle sırt çantasının Malta'dan İtalya'ya yolculukta denize düştüğünü söyledi, ancak bu noktada belgeleri kaybetmesini sağlayan oydu. Kızım, onu başladığı Rus sim'i de almış olan bu adamın merhametindeydi. Dava, yeni yayınlanmamış tanıklıklar.

Daha sonra Chiara Poggi'nin ölümü hakkında konuşmaya devam ediyoruz Garlasco: Çöp içeriğinde bulunan tek DNA, bir içeceğin pipetinde Stasi'ninkidir. Ancak avukat De Rensis – canlı konuk – müvekkilinin cinayetten önce öğleden sonra onu içtiğini iddia ettiğini söylüyor.

Sonunda, Liliana reçinovich örneği: Soruşturma Sulh yargıcısı, T2 omurunun rüptürünün anatomik eğitmenden kaynaklandığını ve Visintin avukatları tarafından talep edilen bir tıbbi rapor talebini reddettiğini seçti.

Berk

New member
Bu gece üç harika vaka, 2 Temmuz Çarşamba, 'Kim gördü?' Villa Pamphiliölümü Chiara Poggi ve durumla ilgili haberler Liliana reçineovich. O zaman her zaman
Selam güzel insanlar topluluğu

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Muhtar

Global Mod
Global Mod
Bu gece üç harika vaka, 2 Temmuz Çarşamba, 'Kim gördü?' Villa Pamphiliölümü Chiara Poggi ve durumla ilgili haberler Liliana reçineovich. O zaman her zaman
Merhaba fikirleri olanlar

@Actinopteri okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Berk' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver
Eklediğin küçük detay her şeyi açıklıyor @Berk, tebrikler

Sevinc

New member
Selam maceraperestler

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Berk' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Berk

Beyza

New member
Merhaba teknoloji severler

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Actinopteri

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Actinopteri

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Muhtar' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar @Actinopteri okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Eklediğin küçük detay her şeyi açıklıyor @Berk, tebrikler
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Muhtar

Lena

Global Mod
Global Mod
Merhaba okuyanlara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Actinopteri

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Muhtar' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar @Actinopteri okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Eklediğin küçük detay her şeyi açıklıyor @Berk, tebrikler
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Muhtar, özellikle pratik tarafı çok farklı

Defne

New member
Selam ilgi duyanlara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Actinopteri

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Muhtar' Alıntı:
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Muhtar, ama fikir sağlam

Efe

New member
Merhaba araştırmacılar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Actinopteri

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Lena' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Actinopteri Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar
Bu bakış açını anlıyorum @Lena, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum