Temptation Island, Antonio ve Marco köyü yok ediyor. Bisciglia reaksiyonu

Actinopteri

New member
Üçüncü bölümde erkek arkadaş köyünde kaos Temptation Adası, Bu gece havada, 17 Temmuz Perşembe. Erkek arkadaşlar, kendi yoldaşlarına giderek daha fazla ihale olanı gösteren videolara tanık olduktan sonra sakinlerini tutamadılar. Görüntüler, özellikle Antonio ve Marco'da güçlü reaksiyonları tetikledi.

Tarafından oluşturulan çiftle açılan bölüm Antonio ve Valentina. Genç Napoliten, kız arkadaşının bazı videolarını izledikten sonra, sakinliğini koruyamadı ve uzun bir patlamaya izin veremedi, ağlamaya ve önünde bir şey yok etti.

“Beni bir saniye övmedi. Onu herkesin önüne övdüm. Gördüğüm kadarıyla, bana saygı duyan tek kişi,” dedi kız arkadaşının dengelerden biriyle dans ettiğini gördükten sonra.

Antonio, videoları gördükten sonra köye geri döndü ve öfkeyi tutamadı. Genç adam, sahildeki meşale ile başlayarak, nesneler fırlattı ve böylece köyün senaryasını yok etti. Filippo Bisciglia'ya odaklanan kamera tepkisini gösterdi. İletken, genç adamın saçlarına taşıyan buhar bırakmasına izin verdi.

Şiir saçlarında elleriyle Filippo'yu başlatan Antonio#Tempationisland pic.twitter.com/l4ax0sbetm

– ABD/ 𝚕𝚊 𝚗𝚘𝚗 𝚗𝚘𝚗 𝚎 𝚎 𝚙𝚘𝚜𝚝𝚘 𝚞𝚗 (@__sonosara) 17 Temmuz 2025
Marco'nun Öfkesi

Öfkeyi programın senaryasına karşı da indirmek için Marcoerkek arkadaşı Denise. Genç adam, cazip flavio ile dans ettiği ve havalandırdığı partnerin bazı videolarını gördü: “Ondan önce, yalnızlıktan korkmadan önce hayat olduğunu anladım. Bugün artık yok, sizinle konuşmam bile beni anlayabilecek insanlar olduğunu anladı,” diyor Marco'nun tepkisini serbest bıraktı.

Git bütün köyü yok et
Şişe lansmanı + tablo geri çekilebilir #Tempationisland pic.twitter.com/lvmdiq56ko

– 𝐂𝐮𝐜𝐮 𝐂𝐮𝐜𝐮 (@ilbreano) 17 Temmuz 2025

Görüntülerin tamamen kontrolü kaybettiğini gördükten sonra genç adam. Önce su şişelerine karşı çıkmaya başlar ve sonra, (kelimenin tam anlamıyla) ahşap bir masayı tersine çevirir, havaya atar. “Hem birlikte olamayacağımızı anladık,” diye bitiriyor umutsuzlukla.

Lena

Global Mod
Global Mod
Üçüncü bölümde erkek arkadaş köyünde kaos Temptation Adası, Bu gece havada, 17 Temmuz Perşembe. Erkek arkadaşlar, kendi yoldaşlarına giderek daha fazla
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

@Actinopteri okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Sevinc

New member
Üçüncü bölümde erkek arkadaş köyünde kaos Temptation Adası, Bu gece havada, 17 Temmuz Perşembe. Erkek arkadaşlar, kendi yoldaşlarına giderek daha fazla
Selam oyun tutkunları

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Actinopteri

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Lena' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet @Actinopteri okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Lena, kaynağı merak ettim

Defne

New member
Merhaba koca ekip

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Actinopteri

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Actinopteri

Sevinc' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Actinopteri Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Lena, kaynağı
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Sevinc, fazlaca iddialı geldi

Berk

New member
Merhaba değerli arkadaşlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Actinopteri, gerçekten emeğine sağlık

@Actinopteri anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Sevinc' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Actinopteri Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Lena, kaynağı
Fikir güzel ama eksik kalmış @Sevinc, birkaç örnek daha iyi olurdu

Efe

New member
Selam akıl danışanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Actinopteri

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Son söz değil ama son izlenim olarak bunu söyleyebilirim

Berk' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Actinopteri, gerçekten emeğine sağlık @Actinopteri anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor
Burada sana %100 katılamam @Berk, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sevinc' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Actinopteri Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Verdiğin
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Sevinc, fakat ben aynı fikirde değilim

Defne' Alıntı:
Merhaba koca ekip Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Actinopteri Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim
Burada farklı düşünmek zorundayım @Defne, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı