“Sonuna kadar eğitim aldım, şu anda bedenim”

Actinopteri

New member
Bir hafta sonra Valentina Cabassi ve rapçi Ernia ebeveyn olduEtkileyici sosyal medyaya geri döner. Tiktok'ta doğumda, hemen tekrarlanacak olumlu bir deneyim anlatıyor ve Instagram'da, küçük Sveva'nın doğumundan birkaç gün sonra yalın fiziği gösteren sıkı bir kıyafetle tekerlekli sandalyeyi iterken yürürken bazı atışlar yayınlıyor.

Doğum

Bir videoda, Valentina Cabassi, ortağı Matteo mesleği olan AKA Ernia ile ilişkisinden doğan ilk doğanın doğduğu 7 Temmuz gününü geri çekti. “Benim için öyleydi İnanılmaz bir deneyim, söyleyecek olumsuz hiçbir şeyim yok. Gerçekten harikaydı. Bana hamilelikte çok fazla eğitim aldığım gerçeğinin her şeyi kolaylaştırdığını söylediler çünkü çok elastik olduğum için. Hamileliğin dört haftasından içtiğim ahududu ayrılmalarının bana da yardımcı olup olmadığını bilmiyorum. Benim için şimdi tekrar yapacağım büyülü bir deneyim oldu, “dedi Tiktok.

@Valentinacabassi1 ♬ Orijinal Ses – Valentina Cabassi

Videoda influencer, ortağının sürekli varlığını, ebe Fabiana'nın desteğini, emeği ağrı olmadan yaşamasına izin veren epidural, sadece üç itme sonrasında doğan küçük Swabian ile çok hızlı doğumunu anlattı. “Burada kızı desteklediğimde, Matteo ve ben birbirimize baktık ve merak ettik: 'Ama nasıl mümkün olabilir?' Bu bir sihir. Sadece biraz yorgunum çünkü kızın bir hafta bir hafta var, “diye açıkladı.

Doğumdan sonra fotoğraflar için tartışmalar

“Yürüyüşleri keşfettik, onları çok seviyoruz,” diye yazıyor Cabassi, kızının tekerlekli sandalyesini iterken sıkı bir takım elbise giydiği çekimler yayınlayarak. Yeni annenin göz kamaştırıcı biçimini tebrik eden takipçilerin birçok yorumu arasında, bu fotoğrafları yayınladığı için onu eleştirenler de var.

“Sizi bir insan gibi çok takdir ediyorum, ama hadi … Bu üye ile bu 'yürüyüş', ne kadar güzel ve formda olduğunuzu göstermek ve iltifatları yakalamak için. İhtiyacınız olduğunu düşünmüyorum. Dahası, bu sosyal ırk ilk biçimde geri dönenlere, birisine sinir bozucu ve tehlikeli olabilir” diye yazıyor. Valentina Cabassi cevaplamaktan çekinmiyor: “Ama hangi yarış? Fotoğraflarımı her zaman yaptığım gibi yerleştirdim. Doğumdan önce iki güne kadar eğitildim ve bu şu anda bedenim”.