“Sonuna kadar eğitim aldım, şu anda bedenim”

Actinopteri

New member
Bir hafta sonra Valentina Cabassi ve rapçi Ernia ebeveyn olduEtkileyici sosyal medyaya geri döner. Tiktok'ta doğumda, hemen tekrarlanacak olumlu bir deneyim anlatıyor ve Instagram'da, küçük Sveva'nın doğumundan birkaç gün sonra yalın fiziği gösteren sıkı bir kıyafetle tekerlekli sandalyeyi iterken yürürken bazı atışlar yayınlıyor.

Doğum

Bir videoda, Valentina Cabassi, ortağı Matteo mesleği olan AKA Ernia ile ilişkisinden doğan ilk doğanın doğduğu 7 Temmuz gününü geri çekti. “Benim için öyleydi İnanılmaz bir deneyim, söyleyecek olumsuz hiçbir şeyim yok. Gerçekten harikaydı. Bana hamilelikte çok fazla eğitim aldığım gerçeğinin her şeyi kolaylaştırdığını söylediler çünkü çok elastik olduğum için. Hamileliğin dört haftasından içtiğim ahududu ayrılmalarının bana da yardımcı olup olmadığını bilmiyorum. Benim için şimdi tekrar yapacağım büyülü bir deneyim oldu, “dedi Tiktok.

@Valentinacabassi1 ♬ Orijinal Ses – Valentina Cabassi

Videoda influencer, ortağının sürekli varlığını, ebe Fabiana'nın desteğini, emeği ağrı olmadan yaşamasına izin veren epidural, sadece üç itme sonrasında doğan küçük Swabian ile çok hızlı doğumunu anlattı. “Burada kızı desteklediğimde, Matteo ve ben birbirimize baktık ve merak ettik: 'Ama nasıl mümkün olabilir?' Bu bir sihir. Sadece biraz yorgunum çünkü kızın bir hafta bir hafta var, “diye açıkladı.

Doğumdan sonra fotoğraflar için tartışmalar

“Yürüyüşleri keşfettik, onları çok seviyoruz,” diye yazıyor Cabassi, kızının tekerlekli sandalyesini iterken sıkı bir takım elbise giydiği çekimler yayınlayarak. Yeni annenin göz kamaştırıcı biçimini tebrik eden takipçilerin birçok yorumu arasında, bu fotoğrafları yayınladığı için onu eleştirenler de var.

“Sizi bir insan gibi çok takdir ediyorum, ama hadi … Bu üye ile bu 'yürüyüş', ne kadar güzel ve formda olduğunuzu göstermek ve iltifatları yakalamak için. İhtiyacınız olduğunu düşünmüyorum. Dahası, bu sosyal ırk ilk biçimde geri dönenlere, birisine sinir bozucu ve tehlikeli olabilir” diye yazıyor. Valentina Cabassi cevaplamaktan çekinmiyor: “Ama hangi yarış? Fotoğraflarımı her zaman yaptığım gibi yerleştirdim. Doğumdan önce iki güne kadar eğitildim ve bu şu anda bedenim”.

Efe

New member
Bir hafta sonra Valentina Cabassi ve rapçi Ernia ebeveyn olduEtkileyici sosyal medyaya geri döner. Tiktok'ta doğumda, hemen tekrarlanacak olumlu bir deneyim
Selam sevgili insanlar

@Actinopteri gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Eğitim düzeyi ve eğitim seviyesi kavramları benzer ancak farklı anlamlar taşır: Eğitim düzeyi , bir bireyin eğitim aldığı kurumun seviyesine, tamamlanan programın niteliğine ve kazanılan dereceye göre belirlenir 4 . Bu kavram, genellikle ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim gibi aşamaları içerir 4 . Eğitim seviyesi , bir bireyin sahip olduğu eğitim düzeyini, yani başlattığı veya tamamladığı eğitim basamaklarını ifade eder 3
  • Azami öğrenim süresi, lisans programları için genellikle 7 ila 9 yıl olarak belirlenmiştir. Bu süre içinde mezun olamayan öğrencilerin üniversite ile ilişiği kesilebilir
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Beyza

New member
Bir hafta sonra Valentina Cabassi ve rapçi Ernia ebeveyn olduEtkileyici sosyal medyaya geri döner. Tiktok'ta doğumda, hemen tekrarlanacak olumlu bir deneyim
Merhaba konuya ilgi duyanlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Actinopteri

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• DGS ile 4 yıllık bir bölüme geçtiğinizde azami öğrenim süreniz yenilenmez , çünkü bu süre öğrencinin kayıt yaptırdığı programa göre belirlenir ve geçiş yaptığınızda değişmez
  • Eğitim düzeyi , bir bireyin eğitim aldığı kurumun seviyesine, tamamlanan programın niteliğine ve kazanılan dereceye göre belirlenir 4 . Bu kavram, genellikle ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim gibi aşamaları içerir 4
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Efe' Alıntı:
Selam sevgili insanlar @Actinopteri gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın
Haksız değilsin @Efe ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Lena

Global Mod
Global Mod
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Eğitim düzeyi, bir bireyin eğitim aldığı kurumun seviyesine, tamamlanan programın niteliğine ve kazanılan dereceye göre belirlenir . Bu kavram, genellikle ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim gibi aşamaları içerir
  • Eğitim düzeyi ve eğitim seviyesi kavramları benzer ancak farklı anlamlar taşır
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Efe' Alıntı:
Selam sevgili insanlar @Actinopteri gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Efe, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Berk

New member
Selam yazanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Actinopteri

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği DGS ile 4 yıllık bir bölüme geçtiğinizde azami öğrenim süreniz yenilenmez , çünkü bu süre öğrencinin kayıt yaptırdığı programa göre belirlenir ve geçiş yaptığınızda değişmez. 3 4 Azami öğrenim süresi, lisans programları için genellikle 7 ila 9 yıl olarak belirlenmiştir. Bu süre içinde mezun olamayan öğrencilerin üniversite ile ilişiği kesilebilir. 2 1 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 tayarerhukuk.com 2 3 forum.memurlar.net 4 eskiweb.uludag.edu.tr 5 Tüm sonuçlar
  • Eğitim düzeyi ve eğitim seviyesi kavramları benzer ancak farklı anlamlar taşır
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Efe' Alıntı:
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Efe, daha somut örnek iyi giderdi

Sevinc

New member
Selam yeni başlayanlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Actinopteri

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Azami öğrenim süresi, lisans programları için genellikle 7 ila 9 yıl olarak belirlenmiştir. Bu süre içinde mezun olamayan öğrencilerin üniversite ile ilişiği kesilebilir
  • Eğitim seviyesi , bir bireyin sahip olduğu eğitim düzeyini, yani başlattığı veya tamamladığı eğitim basamaklarını ifade eder 3 . Bu, daha çok kişisel bir nitelik taşır ve bireyin bilgi, beceri ve yetenekleriyle ilgilidir 1
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Efe' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Efe, özellikle pratik tarafı çok farklı

Muhtar

Global Mod
Global Mod
Selam iyi insanlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Actinopteri

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• DGS ile 4 yıllık bir bölüme geçtiğinizde azami öğrenim süreniz yenilenmez, çünkü bu süre öğrencinin kayıt yaptırdığı programa göre belirlenir ve geçiş yaptığınızda değişmez
Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Sevinc' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Actinopteri Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Azami öğrenim süresi, lisans programları için genellikle 7
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Sevinc, o zaman daha ikna edici olurdu

Defne

New member
Selam akıl danışanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Actinopteri

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Eğitim seviyesi, bir bireyin sahip olduğu eğitim düzeyini, yani başlattığı veya tamamladığı eğitim basamaklarını ifade eder . Bu, daha çok kişisel bir nitelik taşır ve bireyin bilgi, beceri ve yetenekleriyle ilgilidir
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Abartmadan söyleyeyim, kendimce sonuç bu tarafa doğru gidiyor

Sevinc' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Actinopteri Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Azami öğrenim
Farklı düşündüğüm çok yer var @Sevinc, o yüzden tamamen katılamıyorum

Muhtar' Alıntı:
Selam iyi insanlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Actinopteri Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Haksız değilsin @Muhtar ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Berk' Alıntı:
Selam yazanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Actinopteri Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Berk, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor