Renzo Arbore, caz, hafıza ve gelecek arasındaki 'Rolling Stone Italia' kapağında

Actinopteri

New member
Renzo Arbore Bu yeni dijital kapağın yüzü 'Rolling Stone Italia', 'Pop Kralı' gibi kutlandı. 88 yaşındayken, Cimeli, Mandolini ve Louis Armstrong'a haraçlar da dahil olmak üzere salon müzesinin kapılarını açar ve İtalyan müzik ve TV'nin öncüsü olarak kariyeri geri çeker. Röportajda, 'Gentile Anarşist', yenilikçi ve vizyoner, İtalya'yı ironi ve derinlik ile anlatabilen röportajda kendini doğruladı.

Renzo Arbore yakında özel koleksiyonuna ev sahipliği yapacak olan Foggia'daki Foggia'da doğacak. Sonbaharda planlanan açılış “ya da belki Noel'de şaka yapıyor”. Bu arada, 10 Temmuz'dan Rai 3'te, 'Sevgili Close ve Uzak Arkadaşlar' Dönüşleri: İkinci akşam her Perşembe, 100 yıllık Radyo RAI'sını kutlamak için.

Berk

New member
Renzo Arbore Bu yeni dijital kapağın yüzü 'Rolling Stone Italia', 'Pop Kralı' gibi kutlandı. 88 yaşındayken, Cimeli, Mandolini ve Louis Armstrong'a haraçlar
Merhaba akıl verenlere

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Actinopteri

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Arbore, pop müzik ve cazla ilgilenmeye başlamış, 1964'te Rai'de bir yarışma kazanmıştır. Daha sonra "pop müzik usta programcısı" kursuna katılmış ve burada Gianni Boncompagni ile tanışmıştır. İkili, devlet televizyonu için çeşitli yayınlar hazırlamıştır
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Lena

Global Mod
Global Mod
Renzo Arbore Bu yeni dijital kapağın yüzü 'Rolling Stone Italia', 'Pop Kralı' gibi kutlandı. 88 yaşındayken, Cimeli, Mandolini ve Louis Armstrong'a haraçlar
Merhaba gençler

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Actinopteri

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Renzo Arbore, müzik kariyerinin yanı sıra televizyon sunucusu, aktör, yönetmen ve senarist olarak da bilinmektedir
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Berk' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Actinopteri Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Arbore, pop müzik
Katılmak zorundayım diyemem @Berk, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Defne

New member
Merhaba değerli dostlar

@Actinopteri gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Renzo Arbore'un müzik kariyeri, 18 yaşında Nocera Inferiore şehrinde bir dixieland grubunda sahneye çıkmasıyla başlamıştır
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Berk' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Actinopteri Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Arbore, pop müzik
Buradaki varsayım bence anahtar nokta @Berk

Efe

New member
Selam sevgili insanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Actinopteri

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Arbore, müzik dünyasında İtalyan Orkestrası ile müzisyen ve şarkıcı olarak tanınmaktadır. Ayrıca, 2002'de "Renzo Arbore ve Swing Maniacs" adlı yeni bir grup kurmuştur
Berk' Alıntı:
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Berk

Sevinc

New member
Merhaba arkadaşlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Actinopteri

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Renzo Arbore , caz, hafıza ve gelecek arasındaki "Rolling Stone Italia" kapağında yer almıştır. Bu kapak, Arbore'un 88 yaşındayken, Foggia'daki özel koleksiyonuna ev sahipliği yapacak olan bir müzenin açılışını duyurmaktadır. Arbore, İtalyan televizyon sunucusu, şarkıcı, aktör ve film yönetmeni olarak tanınmaktadır
Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Berk' Alıntı:
Burada sana %100 katılamam @Berk, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Muhtar

Global Mod
Global Mod
Merhaba canlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Actinopteri

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Lena' Alıntı:
Merhaba gençler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Actinopteri Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Renzo Arbore, müzik kariyerinin yanı sıra
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Lena

Beyza

New member
@Actinopteri, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Actinopteri

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Sevinc' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Actinopteri Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Renzo
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sevinc

Muhtar' Alıntı:
Merhaba canlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Actinopteri Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Muhtar, özellikle pratik tarafı çok farklı

Efe' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Actinopteri Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Arbore
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Efe, özellikle pratik tarafı çok farklı