Rapçi suçlu nedir

Actinopteri

New member
Sean “Diddy”, fuhuşla ilgili suçlardan suçlu, ancak en ciddi suçlamalardan beraat etti: Cinsel Trafik ve Ceza Derneği, yaşam hapis cezasından kaçınma. Cümle, yedi hafta süren bir sürecin sonunda New York'taki bir federal jüri tarafından verildi ve onun tarafından fiziksel ve cinsel tacize uğradıklarına tanık olan, diğer erkeklerle seks yapmak zorunda kaldı.

Rapçi beş suçlama ile suçlanmıştı: Ceza Birliği için bir suçlama ve cinsel trafik ve fuhuş için iki suçlama. Ceza derneği ve cinsel trafik suçlamalarından suçlu bulunmadığı ilan edildi.

Taraktüm suçlamalardan suçlu olmadığını ilan eden, Cümlenin okunmasında sınıfta olduğu kadar anne ve kız kardeşi. Şimdi 20 yıla kadar hapis cezasına çarptırılıyor. Eğer diğer suçlamalardan herhangi biri için mahkum edilmiş olsaydı, 55 yıllık hayat hapis cezasıyla karşılaşabilirdi.

Combs avukatı Marc Agnifilo, mahkemeden müvekkilini neredeyse bir yıldır bulunduğu ve Miami'deki evine bir milyon dolarlık depozito ödemesinin arkasında geri döndüğü federal gözaltıdan serbest bırakmasını istedi. Maurene savcısı Comey bunun yerine Taraklar'ın hapishanede kalmasını istedi ve onun için 20 yıl hapis cezası isteyeceğini açıkladı.

Rapçi cümleden sonra diz çöküyor ve dua ediyor

P. diddy cümlesinden sonra Diz çöktü, başı sandalyeye yaslandı ve eller duaya geldi. Bir kez büyüdüğünde, avukatları birbirlerine sarılırken alkışladı. “ Anne seni seviyorum '', sonra anneye bağırdı. '' Seni seviyorum hazine '', kız kardeşine ekledi. ABD yargı polisinin temsilcileri tarafından mahkeme salonunun dışında yürütülen “ Yakında eve döneceğim '' dedi.

Süreç

Duruşmanın yedi haftası boyunca, on iki jüri 34 tanık dinledi ve hip-hop yıldızının kaderine karar vermek amacıyla binlerce sayfa telefon görüşmesi ve metin mesajı transkripsiyonunu dikkatle inceledi.

Gerçek adı Sean Combs olan P. Diddy, 2007'den 2018'e kadar kız arkadaşı, şarkıcı Cassie ve “Jane” takma adı altında ifade eden daha yeni bir kız arkadaşı da dahil olmak üzere bazı kadınları zorlamakla suçlandı. Ayrıca onu “korkutma” olarak bilinen bu maratonları organize etmek için yönlendirdiği bir suç ağı oluşturmakla suçladı.