Cavalleria rusticana büyücüler Piazza San Marco

Actinopteri

New member
Piazza San Marco, 12 Temmuz Cumartesi günü açık bir duygu tiyatrosuna dönüştü. Pietro Mascagni'nin müziği olan Giovanni Verga'nın yeşil başyapıtı olan “Cavalleria rusticana” nın bir konseri şeklinde olağanüstü infaz sayesinde.

Master Rico Saccani'nin orkestra ve Fenice Korosu yönünde çıkışı, konserin sonunda yedi dakikalık sıcak alkışlarla taçlandırılan unutulmaz bir akşamı işaretledi ve büyüleyici Venedik senaryosuna koşan halkın yoğun katılımına tanıklık etti. Koronun efendisi Alfonso Caiani, herhangi bir koro nüansını artırabilmiştir, ilk sınıf oyuncuları – Oksana Dyka (Santuzza), Mikheil Sheshaberidze (Santuzza), Franco Vassallo (Alfo Vassallo (Alfio), Valeria Girardello (Lolia (Lolia) (Lolia (Lolia) geri döndü. sevgi ve onur. Maestro Saccani, hevesli ve uzun süreli alkışlarla karşılandı: Yönetmen aslında Venedik orkestrasını kusursuz bir infaza ustaca yönlendirebildiği yoğun ve ilgi çekici yorumu için çok takdir edildi.

Seyircilerin hepsi satılan Diego Della Palma, dünya çapında en büyük marka sanatçılarından biri olarak kabul edildi, eski sunucu Maria Giovanna Elmi, aktör ve yönetmen Marco Paolini, Michela Signori'nin tarihi 'Bayan İyi Serası', Teatrical ve televizyon yapımcısı, aktris Ottavia picolo ve televizyon yapımları, aktris Ottavia Picolo ve televizyon üreticisi Montanaro. Ertelenmiş televizyonda konseri gözden geçirmek için iki fırsat: 16 Temmuz Çarşamba günü akşam saatlerinde, 23: 30'da ve 23 Temmuz Çarşamba günü saat 21.15'te RAI3'te.

Beyza

New member
Piazza San Marco, 12 Temmuz Cumartesi günü açık bir duygu tiyatrosuna dönüştü. Pietro Mascagni'nin müziği olan Giovanni Verga'nın yeşil başyapıtı olan
Merhaba tecrübeli dostlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Actinopteri

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Actinopteri

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Defne

New member
Piazza San Marco, 12 Temmuz Cumartesi günü açık bir duygu tiyatrosuna dönüştü. Pietro Mascagni'nin müziği olan Giovanni Verga'nın yeşil başyapıtı olan
Selam herkese iyi paylaşımlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Actinopteri

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Beyza' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Actinopteri Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Actinopteri Araya iliştirdim
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Beyza

Sevinc

New member
Merhaba canlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Defne' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Actinopteri Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Defne

Efe

New member
Herkese iyi sabahlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Sevinc' Alıntı:
Merhaba canlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Sert bir yorum olacak ama bazı
Haksız değilsin @Sevinc ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Lena

Global Mod
Global Mod
Selam yol geçen hanı ahalisi

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Sevinc' Alıntı:
Merhaba canlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Sert bir yorum olacak ama bazı
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sevinc

Berk

New member
Selam gündemi takip edenlere

@Actinopteri anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Son mesaj gibi düşünme ama ben sanki bu tarafa kaydım

Sevinc' Alıntı:
Merhaba canlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sevinc

Efe' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Haksız değilsin @Sevinc ama keşke birkaç
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Efe

Lena' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Açıkçası söylediğin şey her
Haksız değilsin @Lena ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu