Whoopi Goldberg'in açıklaması: “Papa'ya 'Kardeş Perde 3'te oynamasını teklif ettim”

Actinopteri

New member
Cesareti bilinen Whoopi Goldberg, 1992 yapımı kült filmin devamı olan ve 2025'te sinemalara gelecek olan 'Kardeş Perde 3'te Papa Francis'e sıra dışı bir konuk oyuncu rolü teklif etti. Bu şaşırtıcı açıklamayı yapan da aynı Amerikalı aktristi. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, geçtiğimiz Çarşamba günü 'Jimmy Fallon Başrollü The Tonight Show'da yer aldı. Beyazperdedeki Rahibe Maria Claretta, Ekim 2023'te Vatikan'da buluştuklarında Papa'ya yakında çıkacak Disney+ filminde rol teklif etmek için izleyici kitlesinden yararlandı.

68 yaşındaki Oscar ödüllü sanatçıya göre Papa Francis, şarkıcı Dolores Van Cartier'in zarafetten etkilenerek San Francisco manastır korosunun ruhu Rahibe Maria Claretta'ya dönüştüğü müzikalin bir “hayranı”. Papa, Whoopi Goldberg'in bu küstah teklifine espri anlayışı olmadan yanıt verirdi. Ancak oyuncu yanıtın içeriğini açıklamadı. Talk-show sunucusu Goldberg'in Papa Francis'le birlikte çekilmiş bir fotoğrafını gösterdikten sonra oyuncu Jimmy Fallon'a “Ona teşekkür etmek istedim” dedi. “Yaklaşık 10 yıldır onunla tanışmaya çalışıyordum. Her 'Tamam, bunu yapacağız' dediğimde bir şeyle karşılaşıyordum, sonra yapamadım ve iptal ettiler. toplantı.”

Papa'nın kendi rolüyle bile müzikal bir komedide rol almayı kabul etmesi pek mümkün görünmüyor. Bu arada Whoopi Goldberg, 1992 yapımı orijinal filmdeki arkadaşlarının yeniden harekete geçeceğine söz verdi.