Verissimo'daki acısı

Actinopteri

New member
“Çok acı çekiyorum, sadece ağlamam gerekiyor.” Gibi Annalisa MinettiKonuk A Çok doğruZor dönemi, onu durdurmaya karar verdiğinden beri yaşadığı zamandan bahsetti. evlilik Michele Panzarino ile.

Annalisa'nın Ağrısı

Paralimpik şarkıcı ve atlet, Verissimo çalışmasında, hayatının “büyük bir memnuniyetsizliği” duyduğu bir dönemde kocadan ayrılmaya karar verdiğini söyledi. Bir “kriz” tarafından yönlendirilen Annalisa Minetti, evliliğine yansıdı: “Michele ile suçluluğunu kaybettiğini anladım. Ve güzel bir insan olmasına rağmen, bu düğünü kapatmayı seçtim” dedi.

“Sanki bu yıllarda, zamanla büyütülen birçok şeyi bir kenara bırakmıştık. Bizi boğduklarında, Onlarla yüzleşemeyecek kadar yorgundum“, 48 yaşındaki açıkladı. Şimdi,” çok fazla sessizlik, birçoğu 'tamam', birçok 'yarın' düşünüyoruz '' ile bir evlilik yaptı. Savaşmak istemedim – şarkıcı itiraf etti – benden yapmamı istemesine rağmen. Yorgunluğa yol açtım Bazen başkalarını yazmak için bir bölümü kapatmanız gerektiğinin farkındalığında bile “.

Gözyaşlarında, şarkıcı zayıf yönlerini itiraf etti: “Çok kötüyüm ve sanırım söylemek insan”.