Verissimo'da Sandro Giacobbe, Hastalığa Karşı Mücadele: şarkı yazarı nasıl

Actinopteri

New member
Sandro Giacobbe Bugün misafirdi, 11 Mayıs Pazar Çok doğru Karısıyla birlikte Marina Peroni. Şarkıcı -Songwriter prostat hastalığıbu on yıl önce teşhisdi ve son aylarda sağlık koşulları kötüleşti.

Sağlık koşulları

Sandro Giacobbe, hayatının son on yılından, hastalığa karşı savaşmayı hiç bırakmadığı zamandan bahsetti: “Daha karmaşık anlarda, her zaman üzerimde ameliyat oldukları pelvisde dolaşan metastazlar nedeniyle daha karmaşık anlarda altero.”

Son dönemde, durum daha ciddi hale geldi: “Bu metastazlar pelvisin ve femurun kemiklerine saldırdı ve beni Ferrari'mde kalmaya zorladı”, Jacob'u tekerlekli sandalyeyi gösteren ütülemişti. “Her zaman onunla ve Teresa'mla seyahat ediyorum,” diye ekledi peruk.

“Ekim ayından itibaren bu terapi döngüsünü yapıyorum ve bu hafta biraz durursanız veya devam ederse ne olduğunu anlıyoruz. Gelecek hafta terapiye nasıl devam edeceğinizi anlamak önemli olacak,” diye açıkladı şarkıcı bugün 75 yaşında.

Ama ona destek vermek için yanında, 15 yıldır karısı Marina Peroni var: “Hiç kavga etmedik. Diğerinin görüşlerinin ve görüşlerinin farklılıklarına saygı duyuyoruz, eğer rahatladığımız sıcak bir an varsa ve sonra bunun hakkında konuşuyoruz, “dedi Marina. Bu sistemle kavga etmiyorsunuz. ”

Mavi gözlerin çocuğu olarak bilinen Jacob, hastalığın ailenin önemi üzerine gözlerini ne kadar açtığını söyledi: “Bugün hayatımı yoğun bir şekilde yaşıyorum. Hayatımın her günü yoğun bir günSevdiğim insanlara yakın olduğum şey ve umarım çok fazla geçmeyi umuyorum. Tek şey Onları terk etmek zorunda kaldığım.“Hareket ettirdi.