Verissimo, Pierdavide Carone ve tümör hikayesi: Ne dedi

Actinopteri

New member
“Hastalığı düzenledim, ama eğer baba olmak istersem alternatif yöntemler bulmam gerekecek.” Pierdavide CaroneBugün Konuk, 8 Mart Cumartesi, A Çok doğru 2020'de olduğunu keşfettiği tümöre karşı savaşını anlattı.

Pierdavide'ın sözleri

Pierdavide Carone, Verissimo'ya sahip olduğu hastalık nedeniyle artık elbette çocuk sahibi olamayacağını söyledi. “Eğer baba olmak istersem alternatif yöntemler bulmam gerekecek. Hastalık hakkında beni en çok inciten şey bu“Şarkıcıyı itiraf etti -Songwriter, zaferden geri döndü 'Şimdi veya asla've katılımdan birkaç saat San Marino Şarkı YarışmasıCumhuriyeti temsil etmek için Eurovision Şarkı Yarışması'na hangi sanatçının gönderileceğine karar vereceğine şarkı söyleme yarışması.

“Biyolojik olarak baba olamayacağımı bilerek, hastalığın en acı verici darbesi oldu, çünkü hastalığı tedavi ettim, ancak bu belki başka bir şekilde çözülebilse bile iyileştirilemez”, şarkıcı Verissimo çalışmasında şarkıcı yazarı ekledi. Hastalıktan bahsetmişken, Pierdavide şunları söyledi: “Tümöre sahip olduğumu keşfettiğimde, neyse ki bir stadyumda olduğunu, bu yüzden cerrahi ve kemoterapi ile tedavi edilebilir. Yakında keşfettiğim için büyük risklerim yoktu”.

Lucio Dalla ile ilişki

2012 yılında Pierdavide Carone, şarkıcı -ongwriter Lucio Dalla ile birlikte Sanremo Festivali 2012'ye katıldı ve beşinci sırada 'Nanì' parçasıyla katıldı. Bu işbirliğinden, Dalla ile büyük bir dostluk doğdu, ancak 1 Mart 2012'de gerçekleşen şarkıcı -ongwriter'ın ölümüyle vuruldu. Verissimo'ya Pierdavide şunları söyledi: “Bana beni daha iyi anlamayı öğretti. Kariyerim durduktan sonra durduktan sonra, beni daha az konuştuğunu düşündüm.

Ayrıca oku