Sanremo, Fiorello’nun Blanco ve Coletta’nın Zelensky’ye verdiği komik yanıt hakkındaki ironisinden – Video

Actinopteri

New member
Blanco hakkındaki ironi ve Stefano Coletta’nın Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelensky’ye verdiği komik bir “cevap”, Sanremo 2023’ün ilk akşamının ardından Rai1’de yayınlanan “VivaRai2…Viva Sanremo!” 40 dansçıdan oluşan bir grup, Federica Carta tarafından söylenen yeni tema şarkısının notalarıyla dans ederken, Roma’daki Via Asiago’daki etkinlik için stil yeniden oluşturuldu. Günün ilk basın incelemesinde şovmen tarafından okunan ve yorumlanan yeni basılmış sayfalar arasında, Biggio ve camın kahkahaları arasında gösteri anında canlanıyor, gecenin o saatinde Fiorello’nun bir gülümsemeyle tanımladığı bir gösteri ” bir çılgınlık”! Her an kapatabilirler” dedi.

Amadeus ve Blanco hakkında şaka yaptığı Gianni Morandi ile bağlantı kurduktan sonra (“Annem bile duymadığında her şeyi bozar”) Fiorello, Kiev liderinden gelen mektup üzerine sabah bölümünün ‘kepçe’ hikayesine devam ediyor. Prime Time Entertainment’ın direktörü Stefano Coletta’dan ‘alındı’ ve mektup niteliğindeki soru-cevap devam ediyor: Bu sefer Volodymyr Zelensky’nin gönderdiği mesaja yanıt olarak şovmene bir önizleme mektubu gönderen Rai yönetmeni Stefano Coletta.

Fiorello, ağırbaşlı mektubu Coletta tarzı bir dille canlı olarak okudu: “En ünlü Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelensky, kültürü yayan bir ülkenin temsilcisi olarak, Nikolaj Vasiljeviç kalibresindeki yazarlarla Gogol veya ünlü şair Anastasia Dmitruk Çok anlamlı sözlerimizin gerçek anlamı üzerine düşüncelerimizi dışsallaştırmanın kaçınılmaz ihtiyacını çok iyi anlıyoruz.Rai Coletta’nın prime time eğlence yönetmeninden gelen mektubun tonu giderek daha ciddileşiyor: “Onun terimlerinin entropisini düzeltmemiz gerekiyor. argo bir bağlantı kurarak dalkavukların cesaretini kırmak, konuşmasının çeşitli noktalarını birleştirmek için.Böylece, bir yengeçle karşılaşan kitlelerin huysuz yargılarını yatıştırmak için Sokratik maieutikleri kullanmak ve Platoncu diyaloglara geri dönmek konusunda benimle aynı fikirde olacaktır. Umarım düşüncelerimi paylaşırsınız ve ben bir solipsist gibi görünmüyorum”.

Ardından haberleriyle güncel olaylar ön plana çıkıyor ve bazı gazete manşetlerini okuyan Fiorello, bazıları tarafından yayınlanan ve 350 bin avroluk haber veren Amadeus’un maaşıyla dalga geçiyor. “Bu hisse başına 70.000 mi?” Fiorello merak ediyor ve şakalaşmaya devam ediyor: “Hayır, Amadeus akşam başına 350.000 avro alıyor, 70.000 ilan ediyor, tesadüfen ona Nero adını verdiler!”. Ve devam ediyor: “Sence Amadeus gibi biri 70.000 Euro’ya 400 şarkı dinleyebilir mi?”

Ardından, şovmenin yarışmadaki bazı şarkıcılara şarkılarının bir parçasını arka planda, a capella olmadan söylettiği “moment a capella” ile müzik ve Sanremo hakkında konuşmaya geri dönüyoruz. Sütun, Fiorello’nun iki saatten fazla bir süredir yatakta olan görüntülü görüşmesine şaşıran Ultimo tarafından açıldı. Uykuya ve geç saate rağmen, Romalı şarkıcı-söz yazarı hala “Alba” şarkısını söylemeyi başarıyor. Yeşil halıdan canlı bağlanan, “Mostro” şarkısını beğenisine göre söyleyen ve zorlu sınavı da aşan Gianmaria ile bir “şapka gibi” an daha.

Roma’daki Via Asiago’daki Ariston’un bile bir merdiveni ve “etkileyicisi” Alessia Marcuzzi, büyük bir olay için tüylü bir elbiseyle merdivenlerden inerken, 40 dansçıdan oluşan bir grup Festivalin eski sürümlerinden şarkıların ezgisiyle dans ediyor. .

“Annem… 88 yaşında… duyamıyor… ve evinde… her şeyi kırıyor!” #fiorello sen en iyisin #beyaz #sanremo2023 pic.twitter.com/NrWOw29mcs

— Dastian (@dastian87) 8 Şubat 2023