Sanremo 2023, tam monolog Ferragni: nefret edenlerden sosyal annelik söylentilerine kadar çıldırıyor

Actinopteri

New member
(Muhabir Antonella Nesi’den) – Chiara Ferragni’nin 2023 Sanremo Festivali’ndeki ilk çıkışıyla ilgili tam bir monolog. Dijital girişimci, etkinliğin ilk akşamı olan 7 Şubat Salı’nın ve ardından yine 2023’teki finalin ev sahibi olacak. 11 Cumartesi. Ancak akşamın erken saatlerinde – meslektaşları Francesca Fagnani, Paola Enogu ve Chiara Francini’nin daha sonra yapacağı gibi – Ariston Tiyatrosu sahnesine bir anlık düşünme ve hikaye anlatımı getirecek.


Ayrıca oku


İçerik çok gizli olsa bile, Ferragni – Adnkronos tarafından toplanan söylentilere göre – büyük sosyal ilginin çeşitli yönlerine değinmek için bir etkileyici, girişimci ve anne olarak deneyiminin sevinçlerini ve üzüntülerini muazzam bir sosyal teşhirle festivale getirmeli. Nefret edenler ve klavye aslanlarıyla olan ilişkilerden kadınların güçlendirilmesine, moda endüstrisinde çalışan annelerden medyanın çeşitli yönlerine kadar eşi benzeri görülmemiş birçok yönden varoluşun çeşitli yönleri.

Yine Adnkronos tarafından toplanan ısrarlı söylentilere göre, Chiara Ferragni’nin festivalin ilk akşamı giyeceği sahne elbiselerinden biri (girişimci, Sanremo’da Schiaparelli ve Dior gibi giyineceğini zaten duyurdu ama detaylar bilinmiyor) ) Ariston’daki konuşmasının ayrılmaz bir parçası olmalı, ancak heykel-elbise mi yoksa yazı taşıyacak bir elbise mi olacağı belli değil. Son günlerde provaları dinleyenler, ortalıkta dolaşan söylentilerin gerçeğe uygun olup olmadığını öğrenmek için beklerken, çok gergin bir Chiara’dan (kendisinin de sosyal ağlarda birkaç kez anlattığı gibi) ama çok beğenilen bir monologdan bahsediyor. içerik.