Sanremo 2023, Madde 31: “Fedez’in görüşlerini paylaşıyoruz”

Actinopteri

New member
“Fedez bir görüş belirtmiş, sizinki de doğru. Rap nedir herkesin öğrenmesi gerekiyor.” Madde 31, Fedez’in dünkü Sanremo festivalindeki performansı hakkında yorum yaparak Sanremo basın toplantısında söyledi.

“Herkes tarafından paylaşılamayan şeyler bile söylemedi – 31. Madde ısrar ediyor – bunların kabul edilmiş gerçekler olduğunu söylüyor, garip bir şey söylemedi. Rap’in yaptığını yaptı, rahatsız edici bir şekilde bile olsa şeyler söyledi”.

Rai tarafından Fedez için ifade özgürlüğü ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelensky’nin konuşması üzerinde ‘kontrol’? Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan 31. Madde, “Zelensky rap yapmaz, Fedez müzik yapar, müzik sanattır ve özgür bırakılmalıdır. İki şeyi birbirinden ayırmalıyız” yanıtını verdi. “Siyasetle değil müzikle uğraşıyoruz, Zelensky bir şarkı önermeye gelseydi kimse tarafından değerlendirilmemeliydi”.

Ve ikili, Zelensky ve savaş hakkında şunları belirtiyor: “31. Madde tamamen barıştan yana, bizim istediğimiz şey, herkesin her iki tarafın da taahhüdüyle bir gerilimi azaltma taahhüdüdür”.