Sanremo 2023, Fiorello, Zelensky’nin mektubunu “ifşa ediyor”: “Seni Amadeus’tan kurtaracağım”

Actinopteri

New member
Fiorello, Viva Rai2’nin sabah bölümünde Zelensky’nin Sanremo 2023’e yazdığı mektubu ‘açıklıyor’: Ukrayna cumhurbaşkanının barış çağrısında bulunduğu ve İtalyan halkına kendilerini festivalin “tehlikeli” şefi ve sanat yönetmeninden kurtarma sözü verdiği bir mektup. “Ülkenizi etkileyen çok ciddi sorunlara rağmen İtalyan hükümeti ve halkının barış sürecine verdiği destek için teşekkür ederim”. Ve devam ediyor: “Bütün bunlar sona erdiğinde, yardımınızın karşılığını alacağınıza ve sizi 4 yıldır tutsak eden ve sizi uyutmayan bu tehlikeli kişiden kurtulmanıza yardım edeceğimize biz de söz veriyoruz: Amadeus adıyla tanıdığınıza inandığım Amedeo Umberto Rita Sebastiani. Teşekkürler İtalyan halkı”, diye okur Fiorello.

Yakında Fedez’le bağlantı kuran (bugün 18.40’ta ‘Muschio Selvaggio’ festivalinin özel etkinlikleri için Rai2’de başlayacak): “Dün karım beni görmek istedi ama beni özlediği için değil, yapmam gerekenlerin bir listesini yapmak için. “Önce spoiler yok. Sadece çok özel bir elbise giyeceğini söyleyebilirim. Daha fazlasını söyleyemem, yoksa beni boşarsın Fiorello,” dedi rapçi.

Bölümün sonu, Fiorello’nun Amadeus’tan gelen emirlere yanıt veren şarkıcılar ve aktörler (diğerlerinin yanı sıra Negramaro ve Valerio Mastandrea) tarafından kaçırılması içindir. Festivalin sanat yönetmeninin diktası “Sanremo’da bana getir”. “Devam edecek”, bölüm biter. Ancak Fiorello’nun kaçırılması, Fiorello’nun festivalin finali için Ariston’a gelme olasılığına dair söylentilere itibar ediyor gibi görünüyor. Şovmen aslında bu geceden Cuma’ya kadar ‘Viva Rai2… Viva Sanremo! Festivalden sonra Rai1’de yayınlanan Di Notte’. Ancak Cumartesi günü program sabah ve akşam yayınlanmayacaktır.