Rocio Munoz Morales, Caterina Balivo'yu utandıran Raoul Bova'nın arka planı

Actinopteri

New member
Rocio Munoz Morales İlişkisi ile ilgili ilginç bir ayrıntıdan kaçtı. Raoul Bova. Bugün Konuk, 14 Mayıs Çarşamba, A 'Doğru zaman', Oyuncu ve TV sunucusu, kariyerinin başında İspanya'dan İtalya'ya taşındığında, dili bilmeden yaptığı zorlukları anlattı.

Hikaye

2012 yılında Paolo Genovese'nin yönettiği 'Immaturi – The Journey' komedisiyle İtalyan sinemasında ilk kez ilk kez yapan Rocio Munoz Morales şöyle hatırladı: “Kendimi İtalyanca konuşan herkesle sette buldum ve İngilizce iletişim kuran tek kişi oldum”. “İspanyol ve İtalyanların birbirlerine benzediğini söylediklerinde, kesinlikle doğru değil. Başlangıçta benim için Rus gibiydi.”

Duygusal yaşamıyla bağlantılı meraklı bir ayrıntı anlatma fırsatı. Immaturi setinde doğan aktör Raoul Bova ile olan ilişkisinden bahsetmişken Morales şöyle açıkladı: “Kesinlikle İngilizce iletişim kurduk”. “Ayrıca İngilizce seviştikNasıl olduğunu bilmiyorum … ama şimdi çok uzak bir anı, “dedi izleyicinin kahkahaları ile sunum yapan kişi arasında.

Konuşma daha sonra komik bir tıkaç haline getirildi: “Şimdi İtalyanca Yap? Belki herkesin tercih ettikleri dilde bunu yaptığını biliyorum, “İronik bir şekilde bir yem caria istedi.” Evet elbette. Hayal ediyor musun? Ne karmaşık … “diye cevapladı Rocio utanç için kırmızıya döndü. Aktris şaka yollu tepki gösterdi, sunumcuya minderler fırlattı ve onları” yeterli Caterina “diye bağırdı.