Pekin Ekspresi bu akşam startta: ilk etap ve yarıştaki yarışmacılar

Actinopteri

New member
Beijing Express’in yeni versiyonu bugün başlıyor, Sky tarafından ikinci baskısında. Yalnızca Sky’da izlenen ve yalnızca Now’da yayınlanan macera, bu yılki çiftlerin fantastik, sinsi ve şaşırtıcı bölgeleri keşfedecek ve kendi kültürlerinden uzaktaki olağanüstü kültürleri tanıyacak.

Bu sezonun seyahat programı, on bölüm halinde, yarışmacıların Güneydoğu Asya’daki çok yönlü ve muazzam bir ülke olan Hindistan’ı keşfetmesine, ardından Malezya Borneo’suna ve son olarak Kamboçya yönüne doğru yarışmasına yol açacak bir rota olan “La via delle Indie” boyunca gelişecek. , bu sayının nihai hedefi, ülkenin en önemli arkeolojik alanı ve aynı zamanda Asya kıtasının en önemli ve en çok ziyaret edilenlerinden biri olan Angkor’un muhteşem manzarasında belirlenecek. Bu yılki maceranın kahramanlarına şefler Costantino Della Gherardesca ve Enzo Miccio rehberlik edecek.


Bombay metropolündeki ilk durakla başlar.özellikle, Pekin Ekspresi gezici zorlukların üzerindeki perde, şehre ve tüm ülkeye açılan kapıyı temsil eden limana bakan anma kemeri olan Hindistan Kapısı’nın önündeki büyük meydanda ve aynı zamanda en ünlü ve ziyaret edildi.

Bir dizi görev, yarışmacıları dünyanın en yoğun nüfuslu metropolünün parlak zıtlıkları arasında yönlendirecek, yolu geleneksel aroma ve lezzetlerle dolu renkli sokaklar ve kalabalık pazarlardan ayıracak. Gezginler, genişleyen Mumbai’den ayrılacak, önce küçük Wai kasabasına inecek ve ardından eski gelenek ve görenekleri keşfederek Satara’ya devam edecek. Burada, en önemli Hint tanrılarından biri olan Shiva tapınağının önünde, ilk etabın nihai hedefi onları bekleyecektir.


İşte kadroyu oluşturan çiftler: “Le Attiviste” çiftini oluşturan Giorgia Soleri ve Federippi, ardından Alessandra Demichelis ve Lara Picardi “The Lawyers”, Joe Bastianich ve Andrea Belfiore “The Italo Americans”, Dario ve Caterina Vergassola ” Hastalık Hastaları”, Martina Colombari ve Achille Costacurta “Anne ve Oğul”, Federica Pellegrini ve Matteo Giunta “Yeni Evliler”, Carolina Stramare ve Barbara Prezia “Le Mediterranee”, Salvatore Schillaci ve Barbara Lombardo “Sicilyalılar”, Maria Rosa Petolicchio ve Andrea Di Piero “Eğitimli”.