Michele Morrone, etil koma'dan Aşk İksirleri: Belve Hikayesi

Actinopteri

New member
Geri gelmek 'Karmakarışık', RAI2 kült programı, Fremantle tarafından üretilen Francesca Fagnani'yi tasarladı ve yürüttü ve beşinci sezonda geldi: akşam akşam saat 9.20'de bir randevu. Üçüncü bölümün konukları arasında Michele Morrone

bu da Bitonto'dan Hollywood'a olağanüstü 'yolculuğunu' izler. Fagnani'de Morrone, eski wife ile olan ilişkinin sona ermesinden sonra '' derin ve çok fazla alkol depresyonu '' geçtiğini söylüyor, Neredeyse bir kez etil komaya varmak. '' Bir şekilde acıyı anestezi yapabilmelisin ve bunu en ucuz, yıkıcı yöntemle yaptım, bu da beni çok içmeme yol açtı – Morrone'ye güveniyor – Bir şişe şarap aldım ve sarhoş oldum. Bir, iki, her gün ''.

'Belve' çalışmasında Morrone '' Uluslararası Divo '' olarak tanımlanır. '' Neden Hollywood'a gittiğinden emindi? '' Fagnani'ye soruyor. '' Kendimi İtalyan Çemberinde hiç hayal etmedim '', cevaplar. '' Kıskanıyor mu? '' Gazeteci soruyor. '' Evet çok. Üzerimde büyük bir önyargı var '' Morrrone ekler. Büyük başarıda '365 gün' Fagnani filmiyle geldi: 00 Kafa biraz dönecek mi? ''. Ve aktör şunları ortaya koyuyor: '' Başarı bana büyük bir yumruk verdi ''. Fagnani bir Geçmişte “İtalyan aktörlerde Davut'un Oscar'ları olan Hollywood yıldızlarının alçakgönüllülüğünü bulamadığını söyledi. 30 yıldır birbirleriyle ödüllendirildiler ''. Morrone'yi itiraf ediyor. Röportaj sırasında Morrone ayrıca bir yıldan fazla bir süredir kendisine tanınan bir kızın '' kuru çiçeklerle aşk iksirleri '' yönettiğini söyler.. '' Bir buçuk yıl uyuşturuldu mu? '', Fagnani'ye soruyor. '' Uzun bir süre artık akıl yürütmediğim durumlar vardı. Ve bana bilgim olmadan bana bir şeyler verdiğini fark ettim. Morrone, kurutulmuş çiçekler ıslatıldı '' diyor. '' Ama onları almamak olamaz mı? '', Bu noktayı araştırın. '' Ne söylemeliyim. Morrone, hayatımın mutlu olmayan bölümlerinden biri '' diye itiraf ediyor.