MEB’den 372 bin şahsa yemek dayanağı

Lena

Global Mod
Global Mod
Özer “Günlük olarak 372 bin bireye yemek verebilme kapasitesine ulaştık, bunları vatandaşlarımıza eriştiriyoruz. Ulusal Eğitim Bakanlığına bağlı yurtlar, pansiyonlar, öğretmenevleri ve uygulama otellerinde yaklaşık 251 bin vatandaşımıza barınma hizmeti veriyoruz” dedi.

2 BİN 500 ÖĞRETMEN ARAMA ÇALIŞMALARINDA
Bakan Özer, 2 bin 500 kişilik MEB arama kurtarma takımının 10 vilayette vazife başında olduğunu da kelamlarına ekledi ve şu ayrıntıları paylaştı;
“On vilayetimizde Ulusal Eğitim Bakanlığına bağlı yurtlar, pansiyonlar, öğretmenevleri ve uygulama otellerinde yaklaşık 251 bin vatandaşımıza barınma hizmeti veriyoruz. beraberinde bilhassa meslek liselerimizin yiyecek içecek kısımları, öğretmenevlerimizin restoranları da vatandaşlarımızın yeme gereksinimlerini karşılamak için, su gereksinimlerini karşılamak için dayanak veriyor. Bu çerçevede günlük olarak 372 bin bireye yemek verebilme kapasitesine ulaştık, vatandaşlarımıza eriştiriyoruz. bir daha Ulusal Eğitim Bakanlığına bağlı arama kurtarma ünitesi olarak yaklaşık 2 bin 500 öğretmenimiz arama kurtarma çalışmalarına yardım ediyor.”