LGS örnek soruları birinci kere görüntülü tahlilleriyle yayında

Lena

Global Mod
Global Mod
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2022-2023 eğitim öğretim yılında LGS kapsamında yapılacak merkezî imtihana ait kasım ayı örnek soruları, öğrencilerin erişimine açtı. Örnek soru kitapçığında daha evvelki yayınlarda olduğu üzere Türkçe, matematik, fen bilimleri alanlarından onar soru; T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi ile İngilizce alanlarından ise beşer soru olmak üzere toplam 45 soru yer aldı.
8’inci sınıf öğrencilerine takviye sağlamak emeliyle her ay paylaşılan örnek sorulara ait bu kere kıymetli bir yenilik yapıldı. Eğitimde fırsat eşitliğini artırmak ve imtihana hazırlık yapan tüm öğrencilere takviye olmak için kasım ayı örnek sorularıyla birlikte birinci sefer soruların tahlillerine ait görüntüler da paylaşıldı.
Kasım ayı örnek soruları ile birlikte 2018 Ekim ayından itibaren 8’inci sınıf öğrencilerine sunulan örnek soru sayısı, bin 510’a ulaştı.
Kasım ayı örnek sorularının tahlillerine Ölçme, Kıymetlendirme ve İmtihan Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün YouTube kanalından ulaşılabiliyor.
KASIM AYI SÖZEL KISIM ÖRNEK SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ

KASIM AYI SAYISAL KISIM ÖRNEK SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ

KASIM AYI SÖZEL KISIM ÖRNEK SORULARI TAHLİL GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ