İtalya’ya dönüş Eminem’in biyografisi

Actinopteri

New member
Anthony Bozza’nın İtalya’da ilk kez 2003’te yayınladığı ‘Ne dersen oyum’, Marshall Bruce Mathers III, namı diğer Eminem’in kesin biyografisidir. Bir yandan onu yeni bir rap fenomeni olarak İtalyan kamuoyuna takdis ederken, diğer yandan toplum öncesi dönemde ilk saatin hayranlarına yaptığı işleri kutsadı. Artık elde edilemeyen hacim, Il Castello marka Chinaski türleri için kitapçılara ve dijital mağazalara geri döndü.

Eminem, yirmi yılı aşkın bir süredir dünyanın en büyük ve en tartışmalı müzik yıldızlarından biri olmuştur. Sanatçının aile üyeleriyle yapılan özel röportajlar, müzik dünyasının önemli isimlerinin açıklamaları, sosyologlar ve yayınlanmamış birçok fotoğrafa dayanan yeni bir grafik tasarımı ve revize edilmiş ve güncellenmiş çevirisiyle cilt, yayınlanmadan ortaya çıkan ilk ve tek kitap. mikrofonun arkasındaki adamı filtreler veya sansürler. Makaleler, kitaplar ve yayınlanmamış belgeler de dahil olmak üzere 200’den fazla kaynak arasında Bozza, Eminem’le sayısız görüşme sayesinde de ayrıcalıklı bir konumdan hayatı, şeytanları ve yıldızlığa olağanüstü yükselişini anlatabildi. Rapçinin önümüzdeki yıllarda artık hiçbir gazeteciye vermeyeceği özel bir bakış açısı.

Arka planda Amerikan toplumu ve 90’ların Hip-Hop’undan bir kesit, bir sanatçının evrimi ve biyografisinde çok önemli olan sosyo-aile geçmişi. 1996 tarihli ilk albüm ‘Infinite’den homofobi suçlamalarına, ‘8 Mil’ filmiyle Eminem çılgınlığından kesin uluslararası başarıya kadar.