İtalyan seslendirme oyuncusu kim

Actinopteri

New member
Şarkı yazarı, aktör ve seslendirme oyuncusu. Alex Polidori İtalyan sesi Timothée Chalamet Ve Tom Holland. O sadece 29 yaşında, ancak dublaj dünyasındaki kariyeri 25 yıl önce sesi çocuklar tarafından en çok sevilen palyaço balığına ödünç verdiğinde başlıyor: Nemo.

En son eserleri arasında 'tam bilinmeyen', aktör Timothée Chalamet'in Bob Dylan rolünde oynadığı biyopik var. Adnkronos'ta Alex Polidori, dublaj ve eğlence dünyasında çıkışları anlattı.

Röportaj

Dubbing tutkusu nasıl doğdu?

“Flash'ım var, çok gençtim. Başlangıçta benim için bir oyundu, kardeşim Gabriele Patriarca bana tutkuyu, bir sesli oyuncuyu da gönderdi. Ona ve onu taklit etmek için biraz bakarak bunu yapmak istediğimi anladım. Bu benim için doğaldı, mikrofonun önünde korkutmadım”.

Ses yıllar içinde değişir. Bu hiç rahatsızlığa neden oldu mu?

“Evet. 13 ila 16 yaşları arasında seste büyük bir değişiklik fark ettim. Ve onu yönetmek kolay değildi. Bu mesleği terk etmeyi düşünmemi sağlayan bir ara aşama, ancak sadece ergen döneminde sürdü, sonra neyse ki bunu aşıyorum”.

Sizi hangi rolü tanıyorlar ve sokakta durduruyorlar?

“Kuşkusuz Örümcek Adam. Her zaman çocuklar için sesli harfler yapmamı istiyorlar, eğleniyorum. Sesim onları gülümsetiyor ve bu beni biraz süper kahraman hissettiriyor.”

Kendinizi her zaman farklı bir rolde daldırmak karmaşık mıdır, ancak sesi her zaman aynı ödünç verdiğiniz yüzün her zaman aynı olduğunu bilmek karmaşık mı?

“Timothée Chalamet ile Hiç kolay değil. Birçok kompleksi ve üstünde karakterleri vardı. İyi aktörleri dublaj yapmak daha basit olsa bile, yorumlar o kadar iyi yapılır ki, nasıl hareket etmeniz gerektiğini hemen anlarsınız “.

Sesli aktörler için seçmeler nasıl çalışır?

“Aktörler gibi bir senaryomuz yok. Stüdyoya hiçbir şey bilmeden varıyoruz. Zorluk, kendinizi karaktere daldırmak, psikolojisini anlamaya çalışmak. Kalbime en çok getirdiğim, Spiderman'da Tom Holland için yaptığım seçmeler, asla unutamayacağım bir duygu”.

Örümcek Adam, son yıllarda süper kahraman, çocukların mükemmelliği ve İtalyan pop kültürüdür. Bunda önemli bir rol oynadığınızı düşünüyor musunuz?

“Bazen evet. Bir süre önce tırnaklarını kesmek istemeyen bir çocuk için ses çıkarmam istendi. Çocukların idolü olmak güzel, belli bir anlamda beni örnek olarak görüyorlar”.

Son yıllarda, genel halk tarafından bilinen ses aktörleri, etkileyiciler veya şarkıcılar rolünde giderek daha fazla talep ettiler. Odaya daha fazla seyirci getiren bir strateji mi?

“Evet ve orada. Bu pazarlama operasyonlarında şiddetli değilim. Bazen akıllıca bir seçim olduğuna inanıyorum, onlara bir kameo veya küçük bir rol atıyor. Diğer zamanlarda çatışmalar. Çok spesifik bir iş, hem sanatsal hem de teknik olarak karmaşıktır”.

Bir filmden üç karakter, bir karton, iki katına çıkmak isteyeceğiniz bir dizi.

“Dragon Ball, bir çocukken hayalim buydu. Stevie Wonder'da bir biyografi yaparlarsa, bunun bir parçası olmak isterdim”.

Ailen seninle gurur duyuyor mu?

“Çok gurur duyuyorum. Özellikle annem, bana her zaman mütevazi kalmayı ve ayakları yerde kalmayı öğretmiş olsa bile”.

Sesli aktör, şarkıcı ve aktör. Hayatın geri kalanında sadece bir şey yapmayı seçmem gerekiyorsa?

“Müzik her zaman benim ilk tercihim olacak, ancak dublaj bana profesyonel dünyada daha fazla memnuniyet veriyor. Ancak müzikle kendimi ifade ediyorum”.

Her zaman tekrarlamanızı isteyen ikonik ifade nedir?

“Merhaba arkadaşlar, benim … mahallenin dost mahalleniz, benden bir selamlama ve tüm Avengers tarafından”.

Alex Polidori, kim

Alex Polidori, erken yaşlardan itibaren sinema ve eğlence dünyasında aktiftir. Mike Günaydın Ünlü 'Bravissimisimisimi' iletiminde, Alex yıllar boyunca sinema ve televizyonda çeşitli rolleri somutlaştırdı. Görünüşten Pippo Baudo tarafından yürütülen 2003 Sanremo Festivali'ne, Nino Frassica'nın yanında Scasazza Belediye Başkanı'nı 'Kadınların Güzelliği', 'Babalar', 'John xxii', 'John xxii', 'yavru' ve Tinelli'de 've Tinelli' de bir aktör olarak oynadı, 'John xxii' ve Tinelli, by Disny, Faturs, Torpetolar. Canlı ruh, enerji dolu ve kişilik bakımından zengin.

Showbiz'in farklı sanat ve şekillerinde aşırı derecede kolay hareket edebilen sanatçı Alex, dublajın büyülü dünyasından çok genç geliyor. Genç ve yaşlı tarafından hayran olan ünlü Nemo Pesciolino'nun ve Koda'nın Koda Bear'ın Koda'sının İtalya'sının açık bir sesi.

2016'dan beri sesini tüm Marvel'in filmlerinde (15'ten fazla film) çok genç örümcek adamına (Tom Holland) ödünç veriyor. 2017'den bu yana, Oscar Timothée Chalamet'e 'Me Me ile Ara' olarak atanan aktörün İtalyan sesi, Ulusal Dublaj Festivali'nde (Lady Bird ',' Don't Up ', Woody Allen'in filmi,' Wonka '' '' 'Whooda' '' '' '

25 yılı aşkın bir süredir sadece sinemada değil, aynı zamanda 'One Piece', 'Euphoria', 'Yüzüklerin Efendisi' ve diğerleri gibi sayısız TV dizisi için bir dublaj kariyeri.

En azından Alex, varlıklarda çok sayıda prodüksiyona sahip besteci ve söz yazarıdır. En son single'ı tüm ana dijital mağazalarda bulunan 'Double Heart'.