Gölge, iptal edilen konserden sonra hastaneden patlama: ne dedi

Actinopteri

New member
İki haftalık hastaneye yatıştan sonra Akciğerlerde bir enfeksiyonGölge Canlı performans sergilemek için aşamalara dönmek için hastaneden ayrılmaya hazır. Ya da en azından bunu yapmayı umduğu şey bu. Rapçi, sosyal profilinde söylediği gibi, Sicilya'da bir konsere katılmış olmalı, ancak etkinlik herhangi bir bildirimde bulunulmadan iptal edildi.

Patlama

“Daha iyi olduğum için, doktorlara uygun olarak, 6 Mayıs'ta Licata'da, Sicilya'da planlanan tarihe katılmak için zamanında hastaneden istifa etmeye karar vermiştim.”

“Birisi tarihi iptal etti Bana danışmadan bileKonserde bir saat yapamadığımı düşünüyorum. Varlığımı ve açık fiziksel iyileştirmelerimi garanti etmiş olmama rağmen “, son iki haftada sağlık koşullarında hayranları güncellediği Instagran profilinde paylaşılan uzun çıkışta gölgeye devam ediyor.

“Beni görmeyi bekleyen insanlar için özür dilerim, benden hiçbir şekilde bağımlı değildi”, rapçinin altını çizmek istiyor. Vito Ventura takma adı olan gölge, 16 Nisan'da ciddi bir akciğer enfeksiyonu için hastaneye kaldırıldı. Ancak iki haftalık bakımdan sonra, rapçi izleyicilerine dönmeye hazır: “Etkinliği kurtarmak ve bizi (ben dahil) tutan insanların saygısı için, etkinliğimi hala mevcut tarihlerde organize etmek istiyorlarsa, Licata'daki daha yakın belediyelerden birinde ücretsiz olarak geleceğime karar verdim”.

Ve sonucuna vardı ki, hayranlara özür dileyerek: “Çok üzgünüm, şu anda yapabileceğim tek şey bu. Geri kalanında kendimi ifade etmiyorum ve detayları girmiyorum çünkü aksi takdirde yoğun bakıma girdim”.

Ayrıca oku