Fedez, gözyaşları ve Chiara Ferragni’ye mesaj – Video

Actinopteri

New member
“Bu dönem, akıl sağlığıma ve özellikle aileme ve eşime ne kadar odaklanmak istediğimi fark etmemi sağladı.” Fedez, son haftalarda psikotrop ilaçlar aldıktan sonra suçladığı sorunları ortaya koyduğu videolarında eşi Chiara Ferragni’den bahsederken gözyaşlarını zor tutuyor. Sanatçı, çiftin krizine dair Sanremo 2023 festivalinin ardından ortalıkta dolaşan asılsız söylentilerin de üzerinde duruyor. Fedez, “Bu dönemde herkese onun hakkında söylendi ve bu süre zarfında yanında olan tek kişi o ve medyada tamamen haksız bir bok fırtınasına maruz kaldığı için üzgünüm,” diyor Fedez.


Rapçi, “Eşime teşekkür etmek istiyorum çünkü bu süre zarfında bütün bir aileye ve bana bakmak zorunda kaldı ve bu hiç de açık değil, gerçekten şanslı bir adamım” diye ekliyor. Önümüzdeki dönemi nasıl atlatacağını kim açıklıyor: “Önümüzdeki aylarda akıl sağlığıyla ilgilenmek ne anlama gelecek? Hayatımın travmatik olaylarıyla en karmaşık, en yokuşlu ve belki de en acılı şekilde baş etmek terapidir. benim son birkaç aydır yaptığım gibi kestirme yollar arıyorum. Kısayollar aramayın, çünkü bunlar size zarar verebilir”.

Fedez daha sonra elini karısının elinin içine koyduğu bir fotoğraf paylaştı ve şu yorumu yaptı: “Hayatta başınıza çok travmatik bir şey geldiğinde (ciddi bir hastalık veya büyük bir ölüm gibi) zihinsel ve duygusal sağlığınıza dikkat edin ve bunu yapın.” çevrenizdeki insanların duygularını ihmal etmeyin. Bir kucaklama”. Chiara Ferragni’nin de Instagram profilinde eş zamanlı olarak paylaştığı bir gönderi.