“Düzeltici önlemleri belirtmek, genel devletleri kurumsallaştırmak için bir manifesto hazırlanacak”

Actinopteri

New member
“Sinemanın Genel Halleri manifestosu hazırlanacak ama müdahaleleri kısır bir şekilde anlatmayacak, düzeltici önlemleri belirtecek, aksi takdirde sadece birbirleriyle konuşmak olacaktır. Siyasetin çözüm bulma, somut uygulama yükümlülüğü vardır. Eylemler Bakan Sangiuliano ve Bakan Santanchè'ye iletilecek”: Bu, Syracuse'daki Genel Sinema Durumları kapanışını tamamlayan Turizmden sorumlu bölge meclis üyesi Elvira Amata tarafından söylendi. “Ve bugün geri dönme zorunluluğumuz olduğu açık,” diye bitiriyor: Bu ilk baskı ama kurumsallaştırılması gerekiyor çünkü bizden bunu yapmamızı istediler ve biz de bunu yapmak zorundayız. Araştırmanın bilimsel direktörüne teşekkür etmek istiyorum. General Antonella Ferrara'ya çabalarından dolayı teşekkür ederiz”.

“Sinemanın Genel Durumlarından gerçekten çok memnunum çünkü bu tür bir etkinliği düzenlemeyi düşündüğümde ve bu tür bir etkinliği düzenleme sezgisine sahip olduğumda, bunu olacağını umarak yaptım. Bütün bu büyük film endüstrisi ve televizyon dünyası elimizdeydi ve özgürce tartıştık, bu dünyanın nasıl gittiğine, nelerin düzeltilmesi gerektiğine ve kritik konuların neler olduğuna dair düşüncelerimizi ifade ettik ve bunu sakince, tartışma olmadan, ekipler halinde hedeflere ulaşılabileceğine inanarak yaptık. ” Bu, Sicilya'nın bölgesel turizm meclis üyesi Elvira Amata tarafından Syracuse'da Sicilya'da Sinemanın Genel Durumları toplantısının sonunda söylendi. “Bu üç gün bana ne bıraktı? – Diyor ki – Başlatılan çalışmaların doğru yönde başlatıldığına dair bazı kesinlikler var. Ben her zaman paydaşlarla konuşarak bölgede siyaset yapmayı sevdim”.

“Son yıllarda aralarında Gabriele Muccino ve Raffaella Leone'nin de bulunduğu birçok yapımcı ve yönetmenle tanıştım. Bana yapım sırasında karşılaştıkları kritik sorunları ama önemsiz şeyleri anlattılar. Keşke bir sistem olsaydı bunlar önlenebilirdi.” Sonuçlandırdı