“Bugün kadın görünümüne ihtiyaç var, bir sonraki filmi düşünüyorum”

Actinopteri

New member
“Bugün yeni nesil kızlara ilham alabilecek daha fazla kadın görünümüne ihtiyaç var. İşler değişiyor ama yol hala uzun”. Konuşmak Yönetmen, Senarist ve Oyuncu Greta ScaranoWww.adnkronos.com web sitesinde ve Adnkronos YouTube kanalında tam versiyonda bulunan Adnkronos Vodcast'in yeni bölümünün konuğu. 'Feliz Navidad'ın kısa filminin yönünü tanıttıktan sonra, Scarano 3 Nisan'da yönettiği ve yazdığı ilk uzun metrajlı film olan 'La Vita Da Grosso' (01 Dağıtımlı Tiyatrolarda) ile geliyor Sofia Assirelli ve Tieta Madia ile birlikte. Film 'Terconauti' gibi sosyal ağlarda bilinen Asperger sendromundan muzdarip olan Tercon, Margherita ve Damiano kardeşlerinin gerçek hikayesinden esinlenmiştir. Onları yorumlamak Matilda de Angelis ve Yuri Tuciİlk filmine: “Monologlarından biri için 'Out Is Me' başlıklı bir fragman gördükten sonra onu keşfettim. İlk kez, etkileyici bir güvenlik ile sahneyi tutan 40 yıllık bir otistik aktör gördüm. Ayrıca, terapi, antidepresanlar ve her gün yaşadığı gibi deneyimlerinin vahşi tarafları hakkında konuşmada ironisinden de etkilendim. “Yuri, 6 yaşından beri aktör olmayı hayal ediyor ve şimdi” gerçek bir olasılığı “vardı.

TUCI ile “Bugün, belki de konuyla ilgili farkındalık olmasaydı, ortaya çıkmayacaktı” kaynak ve becerilerine sahip nörodine edici bir kişiyi geliştirmeyi başardık “. Duyarlılık “Bugün değişti – korkutmayı yansıtıyor – ve nörotipik bir aktörün otistik bir insanı oynayamayacağını söylemek istemiyorum, ancak Yuri gibi bir aktörün de -otistik olmayan bir karakter oynayabileceği anlamına gelir”. 2 Nisan'da bazı okullarda özel projeksiyonlarla sunulacak olan 'La Vita da Grandi'nin merkezinde, otizm konusunda farkındalık için dünya günü – engellilik teması var ve yani, engelli bir çocuk artık ebeveyn olmayacak. Ama çok daha fazlası var: nasıl büyük olduğunuz ve hayallerinizin nasıl gerçekleştiği. “Dünyayı kurtaramayacağımı anladığımda harika oldum, çocuklarınız olan naifliği kaybettim”. Ancak kaybetmediği şey “benim hayalperest tarafım”.

Sinemaya çıkmayı bekliyorum, Scarano zaten bir sonraki filmini düşünüyor: “Şu anda 'Yaşam Olarak Yaşam' ı çıkışı için biraz engellenmiş bir zihnim olsa bile. Ama zaten kafamda bir şey var, kadın bakış açısından bir kadın hikayesi olacak“Gelişmiş Scarano. “Korku filmi yapan Dario Argento ve David Cronenberg ile büyüdüm, insanları korkutmak istiyorum”sonuçlandırıyor. İle ilgili Lucrezia Leombruni ve Loredana Errico.