“Ben, solun idolü mü? Umurumda değil…”

Actinopteri

New member
Fedez'in Berlusconi'nin fotoğraflı cep telefonu kapağıyla ilgili siyasi medyada tartışma yaratan tartışmanın ardından bugün patlama yaşandı Fedez ve Massimo Gramellini arasında kıvılcımlar Her zamanki gibi günlük 'Caffè' programında rapçi ve hikaye hakkında fazla incelikli olmadan konuşuyor. Muhabir şöyle yazıyor: “Fedez'in gerçek gizemi, sol kamuoyunun bir kısmının onu nasıl ilericiliğin savunucusu haline getirebildiğidir,” diye yazıyor muhabir. şakacı bir hokkabaz, hatta bazen komik bile olsa muşamba zemin derinliğine sahip“.

Fedez bunu yutmuyor ve Coachella müzik festivaline katıldığı Los Angeles'tan tüm hoşnutsuzluğunu ortaya koyan bazı hikayelerde yanıt verme dürtüsüne engel olamıyor. Rapçi, “Ve Gramellini benim hakkımda işe yaramaz bir makale yazarken ben havuzda kıçım havada duruyorum. Merhaba Massimo Gramellini, istersen sana Los Angeles'tan bir mıknatıs getiririm”, diye yazıyor rapçi bulduğu yer.


Ve sonra onu açıkça sinirlendiren noktaya geliyor: “Kayıt olarak söylüyorum, Solun idolü olmak umurumda değil… Büyükannenin idolü olmak istiyorum. O zaman dürüst olmak gerekirse… Ama Topo Gigio solun idolü olmayı bile istemez” diyor Fedez. Burada durmuyor ve sert bir sözle bitiriyor: “Bir hidroelektrik santrali, işçilerin hayatını kaybettiği bir anda patladı. onların hayatları ve entelektüel bir gazeteci olarak siz, her yıl artan iş yerinde ölümlerden bahsetmek yerine, Fedez'in cep telefonu kapağından bahsediyorsunuz… Bah” diye ekliyor.