Angela Melillo, La Volta Good'daki hikaye olan eski -Husband tarafından ihanete uğradı

Actinopteri

New member
Angela Melillo Bugün 17 Haziran Salı günü konuk konuştu Doğru zaman olduğunu keşfettiği acı verici anın ihanet etmek itibarenEx -HusbandEzio Bastianelli. Showgirl, şimdi şu anki kocasının yanında mutlu Cesare San Maurodetayları ortaya çıkarmak için bölümü bolluk ile hatırladı.

Hikaye

Angela Melillo ve Ezio Bastinelli arasındaki ilişki 2006'dan 2013'e kadar sürdü ve aşklarından 2008'de doğdu. Showgirl ona ihanetini keşfedene kadar mutlu bir evlilik. Eski Primadonna, “Bir gün telefonunu aldım ve eski insandan bir arkadaşıma bir mesaj okudum:” Eşim için geçen akşam seninle birlikteydim “dedi. Sonra ekledi: “Açıklama istemiyorum, Bu mesaj zaten bir açıklamaydı. Çeşitli özür dilememi duymaktan nefret ediyorum, hareket etmeyi tercih ettim. İntikam soğuk servis edilmelidir. Bunu not ettim ve bıraktım. ”

“Eski kızım tarafından ihanete uğradım.” @Angelmelillo ile #Lvb pic.twitter.com/b3ywjl6f1x

– İyi Zaman (@Voltabuonrai) 17 Haziran 2025

Daha fazla ayrıntı isteyen Caterina Balivo tarafından Incalzata, Melillo molanın nedenlerini açıkladı: “Farklı önceliklerimiz olduğu için ayrıldık. Önceliğim kızımdı. Onun? Kendisi“Dedi, kuru.” Kurbanlar ikiye yapılmalı, “ayrılmayı yönetmekte zorluk çektiğini itiraf eden showgirl ekledi.”Kendimi birçok şey yapmak için yalnız buldum. Gerçekten zorduAyrıca işi biraz bıraktım. Kimse bana yardım edemezdi. ”