Amadeus, Fiorello'daki Rai maçında sonuncusunu mu yaşadı? Şovmen ne dedi

Actinopteri

New member
“Jovanotti'yi bekliyoruz”son bölüm 10 Mayıs'ta olacak”. Ve Amadeus da orada olacak “ve sanırım bu onun Rai'de yaptığı son şey olacak. Olabilir. Sevgiler, sizi bekliyoruz.” Fiorello, Biggio, Casciari ve tüm 'VivaRai2!' ile birlikte çete, böylece sezon finali için bazı sürprizleri ortaya koyuyor ve Amadeus'un Rai'den ayrıldığı iddiasıyla ilgili bir kez daha şaka yapıyor. Ancak sürprizler burada bitmiyor Şovmen son bölümde yine “İtalyan bir rock yıldızıyla da iletişime geçiyoruz” diyor. ve büyük ihtimalle Olimpiyat stadyumunu kullanmamıza izin verecekler, çılgın bir olay olacak. Ve bölgede tenis oyuncuları da var, kim bilir…”.

Tenisten bahsetmişken: Monte Carlo turnuvasının yarı finalinde Tsitsipas'a karşı oynanan sansasyonel bir hakem hatası nedeniyle cezalandırılan Sinner'dan hâlâ bahsediliyor. “Ama bunu adil bir oyun olarak kabul ediyor ve 'hakem hata yaparsa olur' diyor – diyor Fiorello. Ancak herkes bu görüşe katılmıyor. Örneğin Fognini bir keresinde 'hakem hata yaparsa olur' demişti. ve bu sırada hakemin arabasının lastiklerini patlattı.” Şovmen daha sonra Güney Tirol şampiyonunu taklit etmekten keyif alıyor: “Kızgın mısın? Hayır, öyle iyi olduğumu mu düşünüyorsun ki, sert şut attığımda toptan özür diliyorum. Sonra onu çağırmış olsaydım, hakem için üzülürdüm, o zaman çok üzülürdüm”.

Amadeus'a ve Nine'a geçeceği yönündeki söylentilere dönecek olursak, Fiorello, 'Amadeus, bay 100 milyon' diye başlayan bir gazeteyi eleştiriyor: “Ama zavallı Amadeus, ama bu mümkün mü? İnsanlar artık onun 100 milyon kazanacağını düşünüyor ama” durum böyle değil Bu tamamen doğru değil, ayrıca dahili makale tamamen farklı bir şey söylüyor ve tüm programların ve çeşitli şeylerin üretilmesi için 4 yıllık yatırımlardan bahsedildiğini açıklıyor.” Ve yine: “Eğer bu doğru olsaydı, Amadeus'un 100 milyonla yapacağı ilk şey, festivallerine ev sahipliği yapmak üzere Arma di Taggia'nın da aralarında bulunduğu Sanremo şehrini satın almak olurdu.” Bay 100 milyonun bir de muadili var: “Fabrizio Biggio, bay 100 euro!”, Şovmenin ironisi.




Ayrıca okuyun