Adinolfi ünlü adasında gözyaşları içinde, kızı Clara'nın sözleri

Actinopteri

New member
Mario Adinolfi içinde göz yaşları Kızı hakkında konuştu Clara. Castaway, ünlü adanın yedinci bölümü sırasında, kızına karşı bazı tatlı sözler geçirdi ve gerçek şovuna katılmaya karar vermesinin ana nedenini hatırladı: “Kızımın güçlü olmasına söz verdim ve ona sordum, umarım oluyor,” dedi gazeteci.

Kelimeler

Mario Adinolfi, 40 gündür görmediği ailesinden uzak durmanın ne kadar zor olduğundan bahsetti: “Bu Maruz kaldığımız en zor test“Gazeteci dedi ve kızına söz verdiği gibi güçlü olmak istediğini hatırlayarak, Adinolfi doğrudan Clara'ya hitap ederek:” Baba bunu yapıyor ve eminim sen de bunu yapıyorsun. Önemli olan savaşmak“.

Mario daha sonra karısını video görüşmesinde inceleme fırsatı buldu. “Sen güzelsin, eşim olduğuna inanmayacaklar,” dedi Adinolfi. “Sakalsız güzelsin. Sizinle gurur duyuyoruz ve senin için tezahürat ediyoruz,” diye yanıtladı Silvia Pardoesi.

Ancak çağrı, kazazedenin geri kalanını pirinç azaltılmış bir kısmı ile cezalandırdı. Video görüşmesinden sonra Pierpaolo Pretelli, Mario'nun iki pirinç pirinç kurban ettiğini açıkladı. Şöyle cevap verdi: “Pirinç pirincine çok yakınım, sDünyanın en güzel kadını görmek için ve ben dünyanın en mutlu erkeğiyim“.