47 sanayi kuruluşuyla iş birliği

Lena

Global Mod
Global Mod
Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer ile Bisan Genel Müdür Yardımcısı Alper Çanakçı imza attığı merasim Selçuk Yaşar Kampüsü’nde geçekleştirildi. Fersan ile yapılan protokolde de Fersan İdare Konseyi Lideri ve CEO’su Gürhan İnanç, Yaşar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan Örnek ile ortak metni imzaladı.

STAJ İMKANI SAĞLANACAK
Protokoller kapsamında, AR-GE, tasarım, yenilik ve teknoloji geliştirme faaliyetlerinde periyodik iş birlikleri yapılacak. Firmalar, üniversitenin öğrencilerine staj ve uygulamalı eğitim imkânı sağlarken üniversite de firmalara danışmanlık hizmeti sağlayarak akademik dayanak verecek.

MAKSAT, KATMA PAHALI PROJELER ÜRETMEK
Kamudan mahallî idarelere, oda ve derneklerden iş dünyasına kadar biroldukça iş birliğine imza attıklarını belirten Yaşar Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer, “Sanayi firmalarıyla yapılan iş birlikleri kıymetli adımlar. Maksadımız, iş dünyasının ve endüstrinin problemlerine tahlil aramanın ötesinde birlikte katma pahalı projeler de üretmek, ortasında iş dünyasının ve akademinin bulunduğu kıymetler yaratmak” dedi.