Yıldızlarla Dans Etmek: Nargi'ye sıfır oy: Lucarelli nedenini açıklıyor

Actinopteri

New member
2024 baskısı Yıldızlarla DansDün gece Bianca Guaccero ve Giovanni Pernice çiftinin zaferine tanık olan yarışta hâlâ jüri üyelerinin bazı açıklamalara ihtiyacı var. Özellikle bu sabah Selvaggia Lucarelli dün gece stüdyoda çıkan yeni 'davayı' açıklıyor: Federica Nargi ve Luca Favilla'ya sıfır oy. Yargıç bu sabah bunun bir eleştiri gibi görünmemesi gerektiğinin altını çizdi, daha ziyade Federica Pellegrini ve Pasquale La Rocca'nın oluşturduğu başka bir çifte bir nevi 'yardım' gibi gelmesi gerektiğinin altını çizdi. Açıklama hemen Instagram'a geldi.

“Bu yüzden Federica Nargi'ye sıfır verdim”

“Basit açıklama: Nargi ve Favilla – diye yazıyor Lucarelli – benim en sevdiğim çiftti. İlk bölümden itibaren gördüğümüz gibi. On ikinci bölüme geldiğimizde kazanamayacakları açıktı çünkü Guaccero ve Pernice objektif olarak yenilmezdi. Ve ben de sıfır vermeyi seçtim ki bu benim için oy vermeme anlamına gelir ve Pasquale/Pellegrini'yi çok kısa bir süre birlikte dans ettikleri göz önüne alındığında final play-off'unda dans ettirmeye karar verdim. Ayrıca Pellegrini'nin (yargıç şöyle devam ediyor) koşullar nedeniyle cezalandırılması ve Pasquale'nin koreograf olmak için emekli olmayı düşünmesi nedeniyle açıkçası son oyum Bianca'ya gitti.”

Ayrıca okuyun