Yıldızlarla Dans, 9 Kasım bölümünün kazananları, elenenleri ve tartışmaları

Actinopteri

New member
Federica Nargi ve Luca Favilla kazananlar Yıldızlarla Dans'ın yedinci bölümü, 9 Kasım'da dün gece yayınlandı.. 'Ran Kan Kan' şarkısı eşliğinde salsa dansı yapan çift, 75 puan aldı. Bianca Guaccero ve Giovanni Pernice ikinci, Tommaso Marini ve Sophia Berto ise üçüncü oldu.

Ancak oylamaya üç çift katıldı. Bunlar Sonia Bruganelli ve Carlo Aloia, Massimiliano Ossini ve Veera Kinnunen, Furkan Palali ve Erica Martinelli Promoted Bruganelli %36 oyla ve Ossini %46 ile programdan ayrılarak – en azından şimdilik – sadece %18 oy alan Palali halk oylarından.

Bölümdeki tartışmalar

Yeni bölüm ve stüdyoda yeni tartışmalar Massimiliano Ossini Dans jürisiyle bir kez daha tartışmaya girdi. Bu hafta VIP dansçı, dans gösterisinin tüm yarışmacılarını korumak için sahte bir 'birlik' kurdu çünkü ona göre jürinin yorumları olumsuz ve hiç de cesaret verici değil. Özellikle TV sunucusu, Ivan Zazzaroni'nin performansından sonra Francesco Paolantoni'ye söylediği şu sözlere sadık kaldı: “Bence yapabileceğinizin en iyisi bu” dedi. Ossini'ye göre kabul edilemez ve rakibin moralini bozan sözler.

Ossini'nin dans partneri Veera Kinnunen'in eşlik ettiği performansı, özellikle “gevşek ve doğal” hareketleri takdir eden Carolyn Smith tarafından beğenildi. Ancak Guillermo Mariotto aynı fikirde değil: “Bu bir Samba değildi, uzaktan bile değil” diye oy olarak 0 vererek köşe yazarı Rossella Erra'nın öfkesini tetikledi: “Yedinci bölümde sıfır vermek gerçekten yanlış. , bu saygısızlıktır” diye mikrofona bağırdı.

Blog yazarı Ossini'ye Selvaggia Lucarelli: “Bunu beğendim, hareketinizin akıllıca olduğunu düşünüyorum” dedi. “Dansta daha fazlasını veremeyeceğinizi anladınız ve kişilik kartınızı oynadınız. Bu, yapabileceğin asgari ücret” dedi jüri üyesi, dansçının oluşturduğu sahte komiteyle dalga geçerek.

Ve bu tam bir çatışma Sonia Bruganelli ve Selvaggia Lucarelli. İş kadınının performansının ardından blog yazarı ile rakip arasında sert yorumlar eksik olmadı.

Bruganelli ve Carlo Aloia, dans provaları sırasında bir kaburga kemiğini daha kıran Paolo Bonolis'in eski karısı için zorlu bir haftanın sonunda Tango adımları attı. Rai 1 dans gösterisine katılmaya başladığından beri üçüncüsü.

VIP dansçının kararlılığı jüri tarafından büyük beğeni topladı: “Bu gece burada olmanızı takdire şayan buluyorum. Kırıklarınıza rağmen pes etmiyorsunuz”, yorumunu yaptı Alberto Matano. Ivan Zazzaroni “Gördüğümüz en iyi şey” diye ekledi. Jüri kaptanı Carolyn Smith, “Şimdiye kadar yaptığınız en iyi koreografi, tebrikler” dedi.

Selvaggia Lucarelli, meslektaşlarının aksine, Sonia Bruganelli'ye takıldı: “Yıkılıyorsun, sanki biri seni kızdırıyor gibi… Kim olabilir?” dedi blog yazarı, Bruganelli'yi öfkelendiren bir gülümsemeyle: Lucarelli'nin haber bültenine atıfta bulunarak, “Ücretli profilinizde her zaman benden bahsedebilirsiniz” diye gürledi.

Blogcu, Bruganelli-Bonolis evliliğine atıfta bulunarak, “Çalışmanızın karşılığında para almak bir kusur değil, zengin kocalarım yoktu ve paramı tek başıma kazanmak zorundaydım” diye yanıtladı. Ardından da tartışmaya kesin bir nokta koyarak performansıyla ilgili şu yorumu yaptı: “Hala övgüsüz, kötülemeden dans ettin, rahatsızlıklarına rağmen denedin. Diğer performanslardan daha fazlasını yaptın. Ama bana göre en yoksullar arasında kalıyorsun. Bu yılki yarışmacıların dans seviyesi çok düşük”, yorumunu Selvaggia Lucarelli yaptı. Derecelendirme 5.