Yasadışı restoranlarla ilgili soruşturmanın ardından Federico Ruffo ve eşine yönelik tehditler

Actinopteri

New member
Önce hakaretler, sonra 'Ndrangheta gibi olmakla, Masonların ve lobicilerin maaşıyla çalışmakla ilgili suçlamalar. Ardından kendisine ve eşine yönelik kamuya açık ve özel tehditler: “Ne kadar güzel bir aile… mahvolması çok kötü…”, “Çok yakında görüşürüz, Ostia'da evimizdeyiz” ve yine ” Eşine selam söyle.” Yorumların, gönderilerin ve mesajların hedefi 'Mi Manda RaiTre' programının sunucusu Federico RuffoYasadışı restoranlara yönelik soruşturmanın yayınlanmasının ardından kendisini istenmeyen ilgi odağında bulan olay.

dava

Son haftalarda dava, Bari'de 'sokakta yapılan orecchiette' hikayesiyle patlama yaşadı; soruşturmalar, grevler, parlamento soru önergeleri ve gazetelerde ve haberlerde tartışmalara yol açtı. Soruşturma, Bari Vecchia'nın makarna üreticilerinin sembolü olan Nunzia Caputo'nun oturma odasında tamamen yasa dışı bir restoran işlettiğini gösteren videoların yayınlanmasıyla zirveye ulaştı.

Tehditler

Tehditlerin tamamı, görünüşe göre, “ev yemek hizmetleri” sektöründe faaliyet gösteren Reggio Calabria'lı bir girişimcinin profillerine atfedilebilir ve haftalarca süren bir aşağılama kampanyasının doruk noktasına ulaştı: suçlamalarla dolu ilk gönderiler ve makaleler (belirli bir sitede yayınlandı) ve Ruffo'nun hakaretleri, ardından sunucunun tüm sosyal bağlantılarına ve 'Mi Manda RaiTre'nin yazı işleri personeli üyelerine genel olarak gönderilen aşağılayıcı mesajlar (sanık faşist olduğu ve çapraz sorgudaki hayalet kuralları ihlal ettiği iddiası) ve karısıyla her zaman sosyal medya aracılığıyla çılgınca iletişim kurma arayışı ve ona doğrudan gönderilen düzinelerce mesaj.

Ruffo: “Bu başıma gelen ilk sefer değil, son da olmayacak”

Olaydan haberdar olan Rai Hukuk İşleri, şikayette bulunmak ve olası bir davada sivil taraf olmak için gerekli prosedürleri şimdiden hazırladı. Ruffo, “Bu meslekte her zaman belirli önlemleri almanız gerekir, bu ne ilk başıma geliyor ne de son olacak” yorumunu yaptı. Bu benim tamamen bilinçli seçimim ama ailemin yaptığı bir seçim değil. Benim çalışmamla hiçbir ilgisi olmayanlar, genellikle nefret edenleri kendi sosyal kanalizasyonlarında debelenmeye bırakıyorum, bu sefer yazarların tespit edilmesini ve cezalandırılmasını talep ediyorum, çevrimiçi nefret bir şeydir, tehditler ve korkular. takip et bir diğeri: karım arabadan çıkmak zorunda kaldığı için dehşete düşüyor – diye bitiriyor ev sahibi – araba ile evin ön kapısı arasındaki metrelerce bile korkuyla yaşıyor, sosyal medyada bulabilecekleri şeyler için titreyerek uyanıyor Eğer birinin benimle sorunu varsa, onunla ilgilenmesi gereken kişi benimdir.”