Vittorio Sgarbi ve Hastalık, kızı konuşuyor: “Çok kötü”

Actinopteri

New member
Roma'daki Gemelli Poliklinik'te hastaneye kaldırılan Vittorio Sgarbi, “çok kötü” ama “Bugünden beri yemek yemeyi kabul etti”. Sanat eleştirmeninin hastalığı ve koşulları hakkında en sonu sağlamak için bugün Raiuno'ya iyi müdahale eden kızı Evelina.

Bu sabah babayı ziyaret etmeye gitti. “Nasıl buldum? Çok kötü olduğunu düşünmedim. O kadar ciddi olduğunu düşünmedim, durum çok ciddiydi, aslında onu böyle görmek için biraz salladı. Hepimiz oldukça ağırdı,” diyor ki, oldukça ağırdı, “diyor, 72 yıl önce, sadece kardiyak bir şekilde, bir kardiya ischema ile ilgili olarak, bir kardiya ile etkilerini vurgulayan son birkaç gün, bir kardiya ischemisiyle etkilerini vurgulayan bir şekilde, bir kardiya ischem ile bir şekilde, bir kardiya ischem ile etkilerini vurgulayan bir şekilde, 10 yıl önce bir kardiya ile etkilenen bir şekilde, bir kardiya ischem ile etkilerini vurgulayan bir şekilde, 10 yıl önce bir kardiya ile etkilenen bir şekilde, bir kardiya ile etkilendi. Modena'nın polikliniği.

Sgarbi'nin son günlerde beslenmeyi reddettiği okundu. “Gazetelerin dediği gibi, bugün beslenmek istese bile, bu yüzden zaten bir adım ileri. Bana iyileştiğini söylediler. Sadece bugünden beri yemek yemeyi kabul etti.” “Bunu gözlerimle gördüm, çünkü görmeden önce. Bu yüzden bugün istediğini biliyorum, sadece … onu istedi,” dedi.