Actinopteri
New member
Cuma günü NOVE’da prime time’da yayınlanan ve Discovery+’da yayınlanan ‘Fratelli di Crozza’nın yeni bölümünde – Renzi’den boşandıktan yeni çıkmış Carlo Calenda rolünde Maurizio Crozza: “Ciddi bir şekilde siyaset yaptığımı, ciddi bir parti verdiğimi, ciddi bir ofis, ciddi bir kadro, ciddi bir fotokopi makinesi, ciddi bir wi-fi ile yaptığımı sanıyordum, ama şakacı Leopolda’yı oynamaya başlarsanız, danışmanlık komik, direkt komik gazeteler, yok yok… beni ürkütüyor. doğrusunu söyleyeyim, bunu görüyor musunuz? armut ağacı dalı. armut ağacından düştüm. armutları sakladım bari eve ciddi meyve getirdim. ve evet, karım bile bana ‘Carlè’ye bak, polo gömleğine dişini nasıl sokuyor, hayatını kazanmak için yapıyor, Letta’yla yaptı, Conte’yle yaptı’ demişti. “Evet aşkım, belki yanılıyorum ama Matteo’nun benim için farklı olacağını hissediyorum.” Ve bunun yerine ciddi bir şekilde… Armut ağacından düştüm. Ama ben böyleyim, insanlara güvenirim. dün Doğu’dan bir beyefendi köpeğiyle yanıma geldi ve ‘Üçüncü bir direk yapalım mı?’ dedi. … Capracotta çöp sahasında iki saat sonra uyandım ve buraya baktım … böbreksiz! O zaman, tanrı aşkına, bir böbreğimin eksik olması umurumda değil, Renzi’nin üç böbreği olmasına sinirlendim, değil mi? Doğulu beyefendinin Italia Viva’dan olduğunu görmek ister misiniz?