Actinopteri
New member
Antonella Clerici içeri girdi göz yaşları Monica'nın performansından sonra The Voice Kıdemli 2025. Dün, 28 Mart Cuma, ülkenin 60'tan fazla sesini ödüllendiren yetenek gösterisi ile altıncı randevu yayınlandı. TV sunucusu, Monica'nın hikayesi, kız tarafından stüdyoda eşlik etmek için.
Antonella Clerici'nin Duygusu
Monica Bruno 60 yaşında ve aslen Lecce'den. A Voice Senior, Patty Pravo'nun şarkısı 'Al More' ile sahne almaya karar verdi. “Müzik benim ilk aşkımdı, şimdi kızım var, ama müzik önemli kalıyor,” dedi Monica sunum video klibinde.
'En fazla' performansından sonra Antonella Clerici gözyaşlarını kurutdu. “Neden hareket ettin?” Gigi D'Alessio ona sordu. “Çok yoğun bir şekilde şarkı söylediği için kızının ağladığını gördüm ve …”. Yargıçların yarışmacıya iltifatından sonra Monica, Arisa'nın ekibini seçti.
Antonella Clerici'nin Duygusu
Monica Bruno 60 yaşında ve aslen Lecce'den. A Voice Senior, Patty Pravo'nun şarkısı 'Al More' ile sahne almaya karar verdi. “Müzik benim ilk aşkımdı, şimdi kızım var, ama müzik önemli kalıyor,” dedi Monica sunum video klibinde.
Gözyaşlarında, yarışmacı hikayesini anlattı: “Annemin hastalığından sonra iğrençti, tekrar kalkamadım. Şarkı söylemeye bile gidemedim, çünkü suçlu hissettim. Sevinç hissetmek zorunda değildim”. Bu anların üstesinden gelmesine yardım etmek için kızdı: “Beni gitmeme yol açtı. Hayatımın aşkı. Onun sayesinde kalktım ve bugün buradayım” diyor stüdyoda.Monica'nın iki harika sevgisi var: kızı ve müziği. Şarkı söylüyor #Thevoicesenior Kalp ile Patty Pravo'nun harika “çok” pic.twitter.com/nqvvmdfeszz
– İtalya'nın sesi (@thevoice_italy) 28 Mart 2025
'En fazla' performansından sonra Antonella Clerici gözyaşlarını kurutdu. “Neden hareket ettin?” Gigi D'Alessio ona sordu. “Çok yoğun bir şekilde şarkı söylediği için kızının ağladığını gördüm ve …”. Yargıçların yarışmacıya iltifatından sonra Monica, Arisa'nın ekibini seçti.