Teo Mammucari Belve'den uzakta, Fagnani ile röportaj tutma ve son hakaret

Actinopteri

New member
“Rahat değilim. Hepsi saçmalık.” Teo Mammucari, Francesca Fagnani'nin oturma odasında Belve ile röportajı kesintiye uğrattıkalkar ve ayrılır. “Çocuklar, ayrılıyorum. Asla bir stüdyo bırakmadım … Kendim hakkında konuşmuyorsun, beni dövüyorsun, o zaman her şeyi bir araya getiriyorsun ve beni mahvediyorsun … Bunun bir olduğunu düşündüm Daha pürüzsüz, güzel bir program “diyor Mammucari.

Fagnani, “Siz, çok ironik, kendini küçümseme değil. Programı görmediyseniz, neden gelmeyi istediniz? Herkese saldıran biri röportaj vermezse …” diyor Fagnani. “Bu bir röportaj değil, bu bir saldırı” diyor. Borsa, Mammucari stüdyodan ayrılana kadar devam ediyor. Mikrofon devam ediyor, konuğun tekrarlanan 'siktir et' açıkça duyulabilir. “Bu ilk kez oldu” diyor Fagnani Mammucari'nin yayınlanmasına yorum yapıyor.

Röportaj

Mammucari, “Neden hepsini karanlığa koyuyorsun? … İyi akşamlar dediğinde ve hoş geldiniz” kapa '… “diyor Mammucari. “Tam burada değilim, geliyorum, sahne alıyorum … ama bana gerçekten Lei mi diyorsun? “Ne tür bir canavar gibi hissediyorsun?”, İlk ritüel soru. “Beni ilk adına ara …” diyor Fagnani. Mammucari, “Pirandello 'Bir, Yok, Yüz Bin' diyor … Eh, şu anda bir kaplan gibi hissediyorum çünkü endişeliyim” diyor Mammucari. Onun gerçek adı Teodoro'dan bahsediyoruz: “Benimle dalga geçtiler, Teodoro Alt Altın … değiştirdim …”. “Bana teklif ettin ve yazdın” diyor Fagnani, Mammucari'nin girişimine atıfta bulunarak. “Neden buraya gelmek istedi?”

“İyisin, zekisin, seni takip ediyorum ve 'Gitmek istiyorum' dedim. Ama sonra konuların çok ciddi olduğunu fark ettim, bana” Lei “diyorsun, rahat değilim Üzgünüm. “Hangi ruh halindeyim? Şimdi böyle bıraktığına göre, harika değil” diyor 2018'de verilen bir röportajla ilgili bir soruya yanıt olarak: “Ne dediğimi hatırlamıyorum …”. Bir yıl önce Mammucari'yi 'kırılgan bir kral kong' olarak tanımlayan Guillermo Mariotto'dan bir açıklamaya varıyoruz: “Şimdi Mariotto hakkında yorum yapmalıyızLütfen … hepimiz kırılganız, hatta sen bile. Kırılgan hissediyorum, akıllı değil. Terimi sevmiyorum. ”

“Sokaktan, alçakgönüllü ve zor bir aileden geliyorum. Kavgalara girdim mi? Tabii ki, 15 yaşındayken. Büyüdüğümde, hayır. Yatılı okula geldiğimde bütün gün kavgaya girdik. Hayır, bu gece endişelenmiyorum. “Rahatla, eğlen,” diyor Fagnani. Mammucari basından alınan alıntılara itiraz ediyor: “Hepsi saçmalık, böyle iki saat yapalım mı? Flavia vento değilim … Bizi istemiyorsan, devam edemeyiz …” .

“Söylemediğinizi söyle ama sakin kalmanız gerekiyor”, Fagnani müdahale etmeye çalışır. “O zaman hatırlamadığımız röportajlar veriyoruz” diye ekliyor. 'Breakup'a kadar ileri geri devam ediyor: “Francé, duralım … Kendimle dolu bir aptal gibi görünmemi sağlıyorsun …“.” Soru ('Ondan daha iyi biri var mı?') Bir soru, program bir oyun. Eğlenin … “, Fagnani arabuluculuk yapmaya çalışır. Teo Mammucari 'Kötü' mi?” Üzgünüm, bir şovda halkın bunu düşünebileceği, ama bundan muzdarip olduğumu söyleyemem “, yanıt, daha önce Son yükselme.

Son Savaş

“Çocuklar, ayrılıyorum, özür dilerim,” diyor Mammucari. Fagnani'nin son denemesi işe yaramazdı: “Sadece iltifat bekleyemezsin. Gelmemi istedin, programı görmediyseniz, neden benden gelmediniz?”, Birkaç saniye. “Sorular hepsi busa rahat değilim… Programı beğenip beğenmem. Herkese saldırır mıyım? Hayır, her neyse … seninki bir saldırı … otuz soru 'onun hakkında söyledikleri' … Hepimiz karanlıktayız, halk konuşmuyor … “diyor konuk.

“Program böyle çalışıyor, aynı zamanda stüdyoyu tasarlamayı da gerektiriyor … Kötü aldı, onunla iyi. Gelip şovu yapmak istedi … – Cevaplar Fagnani -. Ne zaman gitmeye karar verebilirsin istiyorum, eğer kalırsan sen perde arkasında Francesca'yı tercih ederim. Yapmadım mı? Yapmadın, aynı kişi değilsin “diyor Mammucari, mikrofon tarafından yakalanan bir 'siktir” barajıyla uzaklaşıyor. “Beyler, bu bana ilk kez oldu” diyor Fagnani, sayfayı çevirmeden önce.