“Sonia Bruganelli yerimi istedi”. Ve Dansta en kötü rakip ortaya çıkıyor

Actinopteri

New member
“Sonia Bruganelli Yıldızlarla Dans'ta benim yerimi istiyordu, önce dünyadaki yerini anlaması gerekiyordu”. 9 yıldır Yıldızlarla Dans'ın jürisi olan ve bugün Domenica In'e konuk olan Selvaggia Lucarelli, özellikle bu sezonun yarışmacılarından Sonia Bruganelli'nin (sıklıkla) kıvılcımlarına odaklanıyor. Paolo Bonolis'in eski eşi iş kadını, dünkü bölümde jüri üyesini ücretli haber bültenine değerlendirme ve görüşlerine yer vermeye davet ederek “belden aşağısını” vurdu.

“Şaka çok sinir bozucuydu. Sonia'nın çok büyük bir sınırlaması olduğunu düşünüyorum, Yıldızlarla Dans'a hazır bir senaryoyla geliyor. Sahneyi kıvılcımlarla çekmek istediği akşamdı. Ama buna uyum sağlamak zorundasınız. Akşamın kaydı çünkü aksi halde deli gibi görünüyorsun. Ücretli haber bülteniyle ilgili şakayı evden tamamen uyumsuz bir şekilde getirdi, her zaman hikayenin baskın parçası olmak istiyor,” diyor Lucarelli.

Jüri olarak geçirdiğim 9 yıl boyunca 'anılar' albümü çeşitli rakiplerle 'canlı' alışverişlerle dolu. “Platinette'i sevmedim, çok sertti. Kendini küçümseyen bir tavrı yoktu. Alba Parietti komik bir rakip değildi, takasların kin dolu bir alt metni vardı ve sonunda artık komik bile değildi. Programda onunla bitmedi: Yıldızlarla Dans'tan çıktı ve devam etti, devam etti… Giletti'nin misafiri olduktan sonra ayrıldık, eve gitti ve sosyal medyada 'Selvaggia'yı tüm yönleriyle gördüm' diye yazdı. uzunluk ve neden bu kadar sinir bozucu olduğunu anlıyorum'” diyor. “Bu noktada oyun artık bir oyun olmaktan çıkıyor. Tartışmaların ve ihtilafların reyting açısından her zaman iyi olduğunu düşünmüyorum. Mammucari'yle kimse birbirimizden nefret ettiğimizi düşünmedi, ısırıyorduk ama birlikte oynadık.”