“Sinema 'erkek alfa' rollerinden uzaklaşıyor”

Actinopteri

New member
“Bence sinema Alfa erkek karakterlerinden uzaklaşıyor. Ama bu filmin erkekliği yeniden tanımlamak istediğini sanmıyorum”. Konuşmak Paul Mescal78. Cannes Film Festivali'ne indi. Star, Croisette'de en çok beklenenler arasında, Josh 'veya Connor ile birlikte kahraman. (yok çünkü Steven Spielberg'in yönettiği yeni film setiyle uğraşıyor) Güney Afrikalı yönetmen Oliver Hermanus'un 'Ses Tarihi'. Altın Palm için yarışmada film, Birinci Dünya Savaşı sırasında geçiyor ve iki müzik öğrencisi arasındaki aşk hikayesini anlatıyor. Lionel (Mescal), babasının şarkılarıyla büyüyen yetenekli bir kırsal Kentucky şarkıcısıdır. Bir gün Boston Müzik Konservatuarı'na katılmak için aile çiftliğinden ayrıldı. Burada, büyüleyici bir kompozisyon öğrencisi olan David ('veya Connor) ile tanışır, burada halk müziği tutkusu sayesinde derin bir bağ kurar. David kaydolduğunda ikisi ayrı. Hayat onları ayırsa bile, güçlü duyguları onları bir araya getirecektir.

Film eşcinsel bir aşk hikayesi anlatıyor ama “onu 'Brokeback Dağı'nın Sırları' ile karşılaştırmayın”Ang Lee'nin bu yıl 20 yaşına giren Heath Ledger ve Jake Gyllenhaal'ın oynadığı film. “Bir çadırda çektiğimiz sahneler dışında, iki film arasında paralellikler görmüyorum,” diyor Mescal herkesin gülerek. “'Brokeback Mountain', 'Ses Tarihi' iken, cinselliğin baskısının temasını anlatan güzel bir filmdir. – Cannes'da 6 dakikalık alkış alan – “Bu bir aşk kutlaması”. Bu hikayede bu kadar dokunduğum şey, aşkın asla kelimelerle değil, eylemlerle tanımlanmamasıdır. Ve öğrendiğim şey, duygusal ilişkilerde nezaketin nasıl hafife alındığı ve bunun yerine kutlanması gerektiğidir “. Bugün Paul Mescal 29 yaşında, 28 yaşındayken filmi çekti ve senaryoyu 24 yaşında okudu: “Birkaç yıl önce bu rolü aynı şekilde oynayabileceğimi sanmıyorum”.

Aktörün en çok beklenen projeleri arasında 'The Beatles': 2028 için beklenen bir film etkinliği, dört filmde her ritim için bir bölüm. Paul Mescal Paul McCartney'i oynayacak. “Ben bunun üzerinde çalışıyorum,” diyor aktör, proje ve onun hazırlığı hakkında daha fazla bir şey açığa çıkarmamaya 'son teslim tarihine' diyor. Oyuncular da Barry Keoghan, Ringo Starr, Harris Dickinson John Lennon ve Joseph Quinn'in George Harrison'daki kişilerde. Dört film “The Beatles'ın hikayesini, hikayedeki en büyük grubun olağanüstü hikayesini anlatmak için iç içe geçen her üyenin bakış açısından anlatacak”, birkaç hafta önce Apple Corps ile birlikte Neal Street ile birlikte filmi üreten bir notta ilan etmişti.