Silvia Toffanin'in bugün konuk şarkıcısı Verissimo'da Marco Carte

Actinopteri

New member
Marco Carta Bugün konuk olacak, 15 Mart Cumartesi, A Çok doğru. Şarkıcı, katılımının arkasında 'San Marino Şarkı Yarışması 2025Çalışmaya geri döner Silvia Toffanin Bir röportaj portresi için: şarkıcının, ışıklar ve gölgeler arasında, yeniden doğuşuna kadar yolu.

Marco Carta, kim

1985 doğumlu Marco Carta, Cagliari'de doğdu ve büyüdü. Çocukluğunu anne büyükannesi ve ağabeyi ile birlikte geçirdi, çünkü her iki ebeveynin de yetimi: 8 yaşında bir lösemi hastası, lösemi hastası ve 10 yaşında annesini, kanserden muzdarip kaybetti.

Müzik dünyasındaki kariyeri 2008'de Marco Carta'nın Maria de Filippi'nin yetenek gösterisine katıldığı ve finale ulaştığı ve zafer kazandığı 'Amici'ye katıldığı zaman başladı. Warner Music Italia ile bir sözleşme imzalar ve böylece 'I Will Meet You' adlı ilk albümünü yayınlar.

2009 yılında Sanremo Festivali'ne podyumdaki ilk sırayı fetheden 'La Forza Mia' şarkısıyla katıldı. Platin diskine ulaşan ve müziğini İtalya'ya getirmeye başlayan ikinci albümü yayınladı.

2010 yılında Marco Carta, Cagliari şarkıcısı 'The Heart Moves', sertifikalı altın diskinin üçüncü albümünü öngören İngiliz şarkıcı -Songwriter James Morrison tarafından yazılan 'What What You' single'ı yayınladı.

2011 yılında Amici Okulu'na döndü ve Emma Marrone, Alessandra Amoroso, Annalisa ve Valerio Scanu da dahil olmak üzere diğer eski rakiplerle birlikte Maria de Filippi'nin yetenek şovu 'Big Amici' VIP baskısında yer aldı.

2015 yılında ilk kitabıyla 'Anlatacak Bir Hikayem Var' yazarı olarak çıkışını yaptı. Ve 2016'da Honduras'ın yarı finale ulaştığı ünlü adaya inmesi için ayrılıyor.

Birkaç yıl sonra, bir gerçeklik şovuna geri dönüyor, bu sefer Carlo Conti tarafından Rai 1'de yürütülen, zafer elde eden 'Tale ve Hangi Gösteriye' katılıyor. 2019'da ikinci kitabı çıkıyor, 'Free to Love'.

Çıkış

28 Ekim 2018'de 'Domenica Live' konuğu Marco Carta, cinselliği ile ilgili soruları sona erdirmeye geldi. Ve Verissimo'daki konuk, şarkıcı şöyle dedi: “Arkadaşlarım bunu biliyordu ve ben nişanlandım, bu yüzden özel hayatımda hiçbir şey değiştirmedi. Sadece insanların bana sorduğu aptalca sorulardan bıktım.

2020'de Sirio'ya nişanlandığını söyledi: “Altı yıldır birlikteyiz ve çok yakınız, çok aşığım. Birlikte geçtiğimiz her şey göz önüne alındığında, hikayemizin sonsuza dek olduğunu anladık: Pandemiye son verdiğimizde evliliğe inanmadı.

Hastalık

Ayrıca Sunday Live'da Marco Carta, Haziran 2018'de onu birkaç saat süren acil bir müdahaleye zorlayan bir hastalık yaşadığını açıklamıştı.

“Trende kendimi kötü hissettim, o kadar ki lider aracı durdurdu ve doktor aradı. Beni gözetim altında birkaç saat boyunca Arezzo'da tuttular. İyi tepki verdim ve çok kötü olsam bile şarkı söylemeye gittim, “dedi daha sonra arkadaşları tarafından şiddetli ağrı nedeniyle hastaneye götürülen şarkıcı.“ Bağırsak delinmişti, ama neyse ki antibiyotik yardımıyla kendini onardı. Bana 37 puan koydular ”diye açıkladı.

Tutuklamak

31 Mayıs 2019'da Marco Carta, Milano'daki Rinascente'de 1200 Euro değerinde bazı tişörtler çaldığı için ağır hırsızlık suçlamasıyla tutuklandı. Şarkıcı duruşmaya maruz kaldı ve sekiz aylık hapis cezasına çarptırıldı, ancak Ekim 2020'de resmen beraat etti.